Sabtu, 2 April 2011

~ review belog < SyedGrapiX >

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii. actually bila masuk bulan April ni aku dah start takde idea nak published entry apa, maka, aku rasa macam nak review belog blogger lain :D


so, review belog yang pertama ni adalah milik SyedGraphiX! yeay!! dia telah menjawab soalan yang aku kemukakan dengan betul :) 


 

nasib baik boleh copy image. haha. kalau tak boleh copy image, memang aku buat budu je la. lawa kan header dia!!! perghh cun! ;D *nak bodek sikit* haha. 


@belog header cun 


kat belog dia, ada macam2 yang korang boleh jumpa. Tutorial pun ada. contoh tuto yang dia buat


::tuto letak top comentators widget di belog


::tuto float shoutbox


::tuto pasang sitemap pada belog


and so on la. boleh jenguk belog dia kalau nak tahu more. ;D


selain daripada itu *macam tulis esei la pulak* syed juga ada buat tempahan header. antara contih header yang dia pernah buat.








so, siapa2 yang tak tahu buat header macam aku yang buta IT ni, heh, and need a better header, boleh pergi ke belog dia and tanya dia dengan lebih lanjut. :D


or, korang boleh contact dia kat YM.


iamsuxz@gmail.com


or 


follow dia kat twitter


@syed


or add dia kat facebook


@syed


belog dia nice la :D susunan widget teratur and follower pun banyak gedabak. heh. dia ni sama umur dengan aku je tapi dia ni lagi popular la kalau kat SB. sangat popular! ;D


klik sini untuk ke belog dia


@belog syed *sekali lagi*


siapa yang nak belog dia di review, kena up to date with belog aku sebab aku akan bagi question, siapa yang jawab dengan betul, aku akan review belog dia. :) segala question tu, boleh cari kat belog aku je. :D


pssttt,
jangan lupa join contest KAMI FOTGENIK. boleh klik pada sidebar.




question :
siapa nama dua orang anak murid aku? *entry pada bulan mac*


boleh jawab that question, pada next entry, kalau jawab kat entry ni, tidak akan dilayan. :P

4 ulasan:

SyedGraphiX berkata...

cessss.malu maluu. belasing! HAHA. abes sume social network aku ko promot :P

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syed ~ haha.. baru syiok!

syairahmohdanuar berkata...

bangga syed.hekk >.<

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syairah ~ dia dah malu2 kucing.. wakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...