Jumaat, 15 April 2011

~ bila korang pikir tajuk entry? bila? kat mana?

assalamualaikum.


ok, satu lagi entry yang aku pendam sangat2 ni. haha. selain entry ni, entry ni pun dah lama aku nak buat. :)


bila korang pikir tajuk entry? bila? dekat mana?


aku selalu pikir tajuk entry bila.


: masa mandi pagi masa tengah gosok gigi. 


: masa naik motor nak pergi mengajar.


: masa tengah baca entry orang lain.


: masa tengah outing dengan kengkawan.


: masa tengah makan.


: masa tengok tV best macam showdown 2011 & parkour.


: masa tengah dengar lagu (sekarang!)


: masa layan perasaan sebelum tidur malam.


: masa tengah berfacebooking.


: masa bercuti dengan family.


: masa ada function kat mana2.


aisy. haha. aku rasa setiap masa and kat mana2 je aku pikir apa tajuk entry aku yang seterusnya dan seterusnya. kronik dah aku ni. bwahaha. gila sadis la. =,=' and korang bila pulak? kronik tahap kucing bertanduk macam aku jugak ke? heh.


sama tak?


ke aku sorang je yang kronik? Y_Y cer citer cer citer!



ADAKAH AKU JE YANG KRONIK CAM GI NI?



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

-you know you love me-

6 ulasan:

Miss Ran berkata...

tyme taip entry heheehe

kekadang bila tulis tajuk slalu tak sme ngn entry..ubah tjuk lg

Amanie Ashraff berkata...

kadang-kadang fikir tajuk entry lagi susah dari menaip content =.='

The Lady & Mr Vampire berkata...

@miss ran ~ haha.. sadis nya..=,='

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ tahu takpe! sbb nak tarik perhatian org tu..

izzatulshazni berkata...

aku kalo p vacation memane ade je dlm pale nak update ape..tp bila nak update tros blur tatau nak cakap ape..haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@izzatul ~ sma la kita. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...