Khamis, 14 April 2011

~ best friend korang sama jantina or lain jantina?

assalamualaikum.


hai korang! kita kembali kepada segmen merapu tanpa henti. haha. aku selalu nak tanya,


"best friend korang sama jantina or lain jantina?"


sila jawab, haha. 



best friend aku seorang perempuan. The Lady ni la best friend aku. perghh. A really good one la. nak cari best friend bukan semudah eja abc. ianya sangat sukar oo. err, sukar macam jawab soalan add math la jugak. heh.

apa itu best friend? bagi aku best friend tu seorang yang lepak santai dengan kita masa kita tengah gembira and also lepak santai dengan kita masa kita tengah sedih.

ada ke equation macam ni?

best friend ---> couple

then ada ke macam ni?

best friend ----> just friend

atau macam ni?

best friend ---> couple ----> clash ----> unfriend

bagi aku, be a best friend, anything can happen! equation2 yang aku bagi ni, semuanya pernah terjadi kan? bukan aku hentam keromo je. :) 

taaaapii, kena tanya jugak, best friend korang tu sama jantina or tak? haha. kalau sama jantina, equation2 di atas memang tak boleh dipakai langsung la. gila haram jadah la kalau nak kahwin sama jantina. kau ingat ni USA ke hapa?

aku rasa kebanyakan best friend ialah yang lain jantina. entah,*angkat bahu* bagi aku la. bagi korang? heh.  

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest




malam ni The Lady akan kena operate sebab err, haha. tu aku tak boleh bagi tahu. maybe she will telling when she write a new entry :0 dia rupa-rupanya bukan suspek apandex  but it more worst!

hope she safe, may allah bless you Sya 

18 ulasan:

Cik Azizah berkata...

best friend dan couple TERBAIK!! hehee

syaza nazura. berkata...

Best friend -> Best friend sampai mati. :DD

Haha. Aku tak payah jawab, kau dah tau best friend aku siapa. :P Eh eh, aku pun nak buat entri pasal best friend. Bhahaha.

Miezah Ghani berkata...

OMA , kita sama ! bestfriend lain jantina .
tapi aku tak tau kenapa , kwn2 aku selalu ckp yg sooner or later we will fall for each other .
tp kami dh jd bestfriend about 2 years !
kenapa org takleh caye yg laki ngan pompuan boleh jd bestfriend ?
haish , pelik2 .
but , ada bestfrieng yg lain jantina is really2 AWESOME :DD

The Lady & Mr Vampire berkata...

@jijah ~ amboi jijah .. haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ oookey.. nnti bagi tahu aku.. haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@miezah ~ yes!! tahu takpe!

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

couple-->clash-->bestfriend..
kami dah bestfriend sejak 11 tahun yang lepas..

padlie berkata...

Bestfriend saya perempuan. Kenal masa interview kat SPA, Putrajaya 6 tahun lalu.. Bestfriend forever la sebab dia wife orang sekarang :D

The Lady & Mr Vampire berkata...

@wahida ~ wahhh!! lama gila!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@padlie ~ huhu..forever & ever :)

syaza nazura. berkata...

Done. http://syazanazura.blogspot.com/2011/04/language-of-friendship-is-not-words-but.html

Amanie Ashraff berkata...

ahaha bestfren aku pun laen jantina. kah3x selesa kawan dgn dia without this perasaan nk feeling2 ke hape

Wild Cherry berkata...

Aku plk xde best friend... Stakat kawan biasa tu ade la... Antara kawan lelaki n kawan perempuan, aku lg byk kawan prmpuan coz kt skolah aku jenis pendiam...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ bwahaha.. :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ iyap :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ecah ~ oh..x d bestfriend? pelik. haha

nina berkata...

Saya ada dua-dua. Yg lain jantina pun ada, yg sama jantina pun ada.

Kalau nak cerita yg pasal perempuan2 punya hal, cerita lah dekat yg sama jantina, x kan nak cerita dekat yg lain jantina pulak, ye x?

The Lady & Mr Vampire berkata...

@nina ~ entah.. inche vampire citer smua benda kat bestie :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...