Khamis, 14 April 2011

~ lady gaga suka buat aksi ngeri.

assalamualaikum.


kenal lady gaga? siapa tak kenal Lady gaga. sekarang tengah hits dengan lagu Born This Way. woot woot woot. dulu masa memula aku minat dia, aku dengar lagu Poker Face. heh. 


lady gaga yang aneh dengan segala fashion dia. aneh2 pun dia dipilih sebagai ikon fesyen 2010 kalau tak silap. wii. not bad la kiranya, haha. human~~ (memutarakan mata ke atas) cuba korang pakai baju yang macam gaga pakai. sure jadi hotshot korang nanti! macam Jasmine selalu happy!


bwahaha.


check this out this video.







maybe sesetengah daripada korang2 sekalian dah pernah tengok video gaga jatuh. haha. dulu ada jugak scene yang gaga jatuh kat airport. bwahaha. but in this video, aku patut puji dia la because dia pandai cover.


haha, betul la kata orang dolu2. pandai makan pandai simpan. err. betul ke? ke aku salah? paper je la. dulu aku pernah tengok Miss USA jatuh masa pertandingan Miss World. lagi sadis. :(


korang pernah jatuh masa buat perfomance apa2? aku tak pernah lagi. haha. menolak kenyataan yang aku bukannya pernah buat persembahan pon! tapi setakat jatuh depan budak2 sekolah masa last2 year tu memang selalu sangat la!


lagi2 depan girls!


damn freaky shy =,=' nak tutup muka pun dah tak boleh da. memang dah kena spot yang aku ni


"budak ni la yang jatuh hari tu kan?"


damn you lady :P heh, ianya sekadar dialog semata-mata ok! :) 


siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest




6 ulasan:

udin berkata...

haha! takpa yg penting kena pandai cover la kan.. nak idup brader! ;)

Amanie Ashraff berkata...

tak pernah minat lady gaga pun. tp about jatuh dpn public. mmg freaking malu. muka gila malu tebal tapi buat je la muka macam tak ada perasaan.

The Lady & Mr Vampire berkata...

@udin ~ tahu takpe. haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ tebalkan muka macam bontot kawah. haha

nina berkata...

haha.. ta nak ah citer pasal jatuh2 ni.. segan giler..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@nina ~ bwahahaha.. know it!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...