Ahad, 6 Mac 2011

~ kawan aku pun nak buat belog!!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


sekarang layan lagu Hollandback Girl by Gwen Stefani. hee. lagu ni memang boleh buat Adrenaline aku joget2 riang ria. k, lupakan pasal tu. aku nak cilita pasal benda lain.


jumaat lepas, lepas aku balik mengajar, aku dapat mesej from my friend, Kathy!



kathy yang pakai selendang pic, yang tudung hitam ni, Bella  

antara mesej yang Kathy hantar dekat aku.

1- kathy kata dia dah minat gila dengan novel Hlovate sebab takde sex stuff and it's all bout religion. when talk about love pun, takde la cilita jiwang sampai gelak setan atau blush semangkuk taman.

2-dia kata, dia ada buat cerpen and tanya aku macam mana nak dapat idea tulis cerpen and novel. aku cakap, baca novel bebanyak sampai lebam. haha *gelak cipan*

3-dia kata nak buat belog. masa aku dapat tahu, aku dah suka giiiila! akhirnya!!!!!! aku ada kawan jugak dalam berblogging. wuuu. finally. and for sure ler aku akan ajar dia how to blogging. yeppy!! ha-ha.

and now, tunggu masa je nak ajar Kathy how to blogging. hee. tak sabarnya. :D even aku masih hijau and follower aku adalah baru 300, that does'nt mean yang aku ni buta nak mengajar orang tentang blogging. :P

patut ke aku mesej kathy and cakap,

"kathy, hari ni aku free, jom belajar belog macam selalu belajar add math!"

hee. nak tengok fon kejap. jenguk kredit kejap. 

erk?? tinggal 12 sen je???

damn.........

7 ulasan:

мiмiп gопjепg berkata...

hahaha. bile nak sambung buat novel lagi ni???

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ ada masukkan chpter 6 kat belog kedua hari tu..

мiмiп gопjепg berkata...

dah baca dah. nak lagi.

nazrul ashraff berkata...

amboi kamu..haha..kamu ingt buat novel ni 3 minit dah ley siap ka??! hee

мiмiп gопjепg berkata...

ahaha. yola2.

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ haha..komen tak nak..baca nak..btw,, jangan lupa bg tw kengkawan sekali psl belog 2..hee"DD

мiмiп gопjепg berkata...

hamboi. nak komen jugak. hahah. okeoke. jap lagi komen oke. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...