Ahad, 6 Mac 2011

~ eh? mana belog Ben Ashaari??!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! muka ceria gi-la. haha. and today is Sunday. happy sunday guys. :D semalam aku tak online sebab sis aku tak bagi. haha. jumaat lepas aku TERonline sampai pukul 3 pagi. bukan sengaja pong! tapi sebab nak siapkan assignment gajah aku. lupakan pasal tu.


back to the topic. mana belog ben ashaari??!!! *gempak tak tajuk aku? haha*


tadi, masa aku online, terus bukak facebook, belog and twitter sekali serentak. ha-ha. dasat? baru kau orang tahu ke? mua haha. *tapi aku rasa semua orang macam tu kan?*


then, mula2 aku jenguk senarai belog dulu kat bahagian dashboard. mula2 aku jenguk belog Ady Budika. oooh, ada banyak entry jugak aku nak kena stduy hari ni *takde motif aku cakap cam gi-ni* 


Ady Budika




then aku jenguk belog yang mula dengan huruf B sebab nak jenguk belog Inche Ben si mamat gym.


erk? aku dah pelik. MANA BELOG INCHE BEN??!!!!! yang aku nampak ben ashaari II je. ah! takkan la belog tu tetibe bertapa kat gunung bubu pulak. macam mana aku nak tahu kalau ada new segmen ke hapa ke kan? choy!


aku bukak facebook inche ben. erk? normal la pulak. belog dia still wujud kat Malaysia and tak pergi bertapa kat gunung bubu pun. and aku kelip2 mata banyak kali, apa yang beza dengan belog dia hari jumaat dan hari ni *semalam aku tak online* 


erk? belog inche ben dah bertukar kepada SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI RUPANYA. hee! sabar je la. geleng kepala je la. kenapa la Inche Ben ni tak buat notis kat billboard yang belog dia dah bertukar nama. zzz.


takpun, bagi tahu dekat buletin utama ke metro ahad ke..........



3 ulasan:

AdyBudika berkata...

hoh??? gulp :P

Encik Blogger berkata...

Ops.. kene jenguk blog ben ashaari.. mmg ramai n meriah ngn online users

nazrul ashraff berkata...

@ady ~ hee..dah kembng staman la 2..haha

@blogger ~ yap!! haha...x dinafikan..yayaya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...