Rabu, 23 Mac 2011

~ ini result spm 2010 saya. jangan gelak oookey!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


cik Nina dah bertanya result spm aku berapa. yang tahu setakat ni, family aku, cikgu2 aku, kengkawan kelas, farhan si budak kedah, auji si budak MRSM Taiping, Nazirah si budak Teknik KL, Yad'z si blogger, Amalina Athman si budak kedah Atok si Semashur dan Myza si Semashur juga.


kepada mereka2 yang ingin mengetahui, heh, macam baca mandat hapa je. kui,kui,kui.


ni result saya


BM : A-
BI : B 
Math : A+
Agama : A+
sejarah : A+
Add Math : A-
kimia : A-
Fizik : A-
Biologi : B


keseluruhannya : 3A+, 4A-, 2B


ok, aku kecewa sikit. tapi sekarang dah ok anda boleh tarik nafas, aku bersyukur sangat2 yang aku dapat result cam gi ni. wiii, aku ingat mak aku sedih sebab dapat 7a, rupanya mak aku gembira, aisey mak ku ini buat terkujat aja. haha.


ni pulak result kengkawan seperjuangan aku, huu. teman berendam air mata even berhubung guna fon je and tak berjumpa sepanjang 2 tahun.


Farhan : 3a, selebihnya aku tak tahu. *aku kawan dengan dia since form 5*


Wan Farid : 6A+, 2A, 1A- *kawan dengan dia since form 5 and budak semashur*


diyana : wiii, kawan aku since darjah 4. dia lepak semashur. dia dapat 8A+, 1A


Myza : heh, ting tong. dia dapat 6A, 3B


Shahrul : kawan aku since darjah 6! wiii. pindah Ma'had Kajang. heh, kat kajang ada ma'had ke? aku pun confuse. dia dapat 10A, 1B


Auji : 5A+, 1A, 1A-, 1B+, 1B *kawan aku since form 4, dak MRSM Taiping, haha, aku tak pernah jumpa dia lagi!*


Nazirah : 7A3B. kawan aku since form 4!! wiii,weh! rindu kau la. haha. aku jumpa dia 2 hari je and kawan sampai sekarang, dulu convent Klang, sekarang Teknik KL*


and ada la lagi yang aku belum tahu. macam Zahir & Ashikin budak BESTARI. harapan negara. wiii. and Hannan , aku tahu dia dapat 9A+, Haziq dapat 9A1B,
and banyak la lagi yang nak mention.


tentang kengkawan sekolah saya, nak cerita jugak! tu tunggu part 2! haha.


p/s
diyana cakap, kalau aku masuk SASER, mesti aku dapat 9A+. haha. yo la tu! zaman dah berlalu Diyana. :D


have a nice day guys!


tadi aku dengar mak aku cakap.


nak bagi hadiah apa ye? haha. wiii,sukanya :DD





21 ulasan:

Myung Dae berkata...

WAAA !! Jangan gelak ape. Hebat do ko. TAHNIAH !! Jangan lupe bersyukur kepada ALLAH (^_^)

athirah berkata...

congratezzzzzzzzzz beb... gila terer hang

FasiHaH SupiaN berkata...

congrats!! hebat2 belaka....

Sunah Mohammad berkata...

tahniah ye budak!!! :D alhamdulillah~

Ekha Miranda berkata...

tahniah adik..:)

pagofagia berkata...

tahniah kawan.. Hee.. Name aq ade gak.. Thanks2.. =)

raje carl berkata...

terbaekk la .. hehe

nina berkata...

Congrats Mr Vampire!

Asha Shalina berkata...

tahniah!

Cik Atiqah Shaharin berkata...

congrats^^

miss amira liyana berkata...

tahniah.add math kira superb la tuh!

miss amira liyana berkata...

eh.
*add math a kira superb la tuh!
=)

Amanie Ashraff berkata...

haha dude. kira bole la kau nak buat sujud syukur :)

yad'z berkata...

yess... kamu hebat... yadz orang petame bagi adiah kan.. ehehhee...

mr vampire berkata...

@weh korang!! eh terharu gila la wei!! wiii.:DD

gadis melayu berkata...

CONGRATE..!!!^_^

fathiahRAIHANA berkata...

hokehh cekang jugak la result camtuhh . hehehehehe . tahniahhhhhhhh!! ^^

Amanina berkata...

alhamdulillah! tahniah!!

mr vampire berkata...

wiii..wahh..korg sama2 thnks la weh!! :DD

Aliff Haikal berkata...

congratulation dude ! ^^

mr vampire berkata...

@aliff ~ thnks ooo.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...