Rabu, 23 Mac 2011

~ penulis novel yang aneh

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, almost 1 pagi masa aku buat entry ni and aku baru teringat yang aku kena cas phone aku sebab diorang dah melalak tanda nak innalilah kejap lagi. sabar ye phone.


k, straight to the topic, penulis novel yang aneh. 





siapa dia?


aku kenal ke?


hoo. siapa ye?


wiii, sabar yop, penulis novel tu aku lah. haha.


"cett, kau tu penulis novel ka?"


heeshh, di sini saya, Mr Vampire mengisytiharkan bahawa saya seorang penulis novel. kui,kui,kui.


aku ada tulis cerita My Evil Girl Name's Lily, boleh rujuk kat sini


@novel


orang sekeliling aku selalu tanya soalan ni.


"bila nak siap?"


"ending dia macam mana ek?"


"ala, aku dah tahu hero mestilah kahwin dengan heroin. kannnn?"


bila nak siap? entah. aku pun tak tahu sebab aku ni banyak komitmen. kah kah kah. pengsan kejap. statement tak boleh belah. wiii, ye aku tahu itu.


ending dia macam mana ek? entah. *angkat bahu* aku pun tak pernah tahu sebab setiap novel & cerpen yang aku buat, aku tak pernah buat rangka. hadap word terus taip tanpa tahu penghujungnya. bukan korang aje surprise untuk tahu ending dia, aku sebagai penulis lagi surprise nyah!


mesti ke hero & heroin kena bersatu? heh, so far, aku tak pernah tulis novel & cerpen yang membabitkan perkahwinan. haha. yang terlebih imaginas masa aku tulis cerpen Germany GOt It Love. haha. setting layan je kat Germany, UK dengan France even tak pernah jejak dunia Eropah. sekian.


adakah aku aneh kerana tidak mengetahui ending kepada cerita yang aku sendiri karang? entah *angkat bahu lagi*


anehkah aku? haha. so, waitin je la novel My Evil Girl Name's Lily tu nak siap sebab aku pun berdebar sama untuk tahu ending dia. kui,kui,kui. siapa nak baca novel aku, boleh klik link di atas.


siapa nak join contest KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini


@contest


sekian :D


papai





2 ulasan:

Dda Ly berkata...

hihi ade la, sedikit aneh..:P

meh ke rumah..
~ku panjatkan syukur~
keep in touch ye..♥♥♥

mr vampire berkata...

@dDa ~ heh..sya mmg aneh/.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...