Ahad, 6 Mac 2011

~ gambar saya & kengkawan yang berani mati!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. it's evening. aku buat quick entry before get shower. yayayaya. senang je kan tajuk dia. 


gambar saya & kengkawan yang berani mati !!!


ke kau orang tak tahu eja?? opps. harap maaf la ye. jangan suruh aku mengajar hari ni. hari ni aku cuti. esok boleh. kelas macam biasa, pukul 8.30 malam sampai 10 malam.


mari kita check it out gambar2 kami yang memang berani mati!!! yesszzaaa!!!



ni gambar dekat Bukit Melawati. after bahas tour VS SKI yang aku benci sangat2!!! kitorang selamba badak je posing maut kat dalam muzium ni. hee. actually kitorang kena survey tempat and hari tu aku jadi timbalan Exco Penerangan Dan Pendidikan. :P

aku tak pasti kat situ ada kamera keselamatan or tak.......


yang ni buat aksi berani mati la. ha-ha.kitorang selamba badak lepak kat bahagian bumbung masjid klang. wiii. ni baru habis hari sukan kat stadium. haha. gaya gonjeng je lepak kat roof of mosque. taapi, memang syok ooo. hee.:DD


haha, gambar paling sengal! masa ni kawan aku still kena badi MJ. so, kat mana2 and kat mana2 pose, dia akan buat pose MJ. masa ni baru habis Chess tour dekat RL. perghh. orang lain sakit kepala balik rumah, kitorang gonjeng2 still pose sakan. :P


huarghh!! teringat kenangan hari guru.haha. masa hari guru, all persembahan ada. tektonik, menyanyi, cikgu berlakon, pose segala bagai. wiiii.

sometimes kita kena pose jugak kan? haha. joget kejap. wiii. perghh!! style jugak ea aku ni. mua haha *gelak puaka*


haha, susah kalau ada kawan yang macam ni. kih kih kih. rindu this moment. aku ingat lagi yang kau orang suruh gambar ni di buang dari album facebook aku. hehe. hari kantin the best ever la kan. wiii. dapat kumpul almost rm 1500 :D


kawan aku bajet best je panjat sana sini. haha. lepak kat tasik bukit raja and kau orang memang gonjeng buat kerja cool macam ni. sumpah monyet gila. haha.

jangan bercengkerama macam ni ye. tak elok!! wiii.. :))


haha, when talk about kanak2 riang tak cukup sifat. macam star wars la pulak. hee. yang hari pengetua bersara, perghh, nak leleh aku hari tu. :( aku rapat la jugak dengan pengetua.zzz


isk, isk. haha. ni al timbalan aku :DD gonjeng macam aku. :P kih kih kih. aksi ngeri itu perkara normal :DD


haha. skandal habisan. hari terakhir sekolah if not mistaken. joget kejap. hee.

eh? aku rasa cukup la gambar sengal2 itu lagi polos. kah kah kah.

k, chow dulu. :DD

#nowlistening fuckin perfect -pink-






8 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

teringat plak masa skolah dulu2.. hihi gonjeng tu ape ek mksod die sbnanye? tau guna je taktau mksod.. ha3

мiмiп gопjепg berkata...

kene sangat gambar tu ngan tajuk. haha. suka. thumbs up! hee :)

nazrul ashraff berkata...

@ceri ~ entah..haha..ni yang jap g buat entry..haha

@mimin ~ kah kah kah..mesti berani mati!! hee

мiмiп gопjепg berkata...

kira awak ni bukan la pengawas skema tahap typo. haha. mesti sporting kan? KAN? haha

qiela_killerz berkata...

wuuu~
gler bez..
sempoii ar dpt pgwas cam kamo!!
cnform skolh tuw gempak abes..hehe
XD

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ haha...skema?? apa tu?? sejenis penyakit ke?? haha

@qiela ~ gempak?? in our mind..yeszaa!! haha

Cik Azizah berkata...

perghhhh!! suka gambar kat bawah tu! ala2 couple pakai baju sekolah...
wah teringat kesah silam!! rindunya bercengkerama camtu! hahahaha

budak2 hgn tiru ok!

nazrul ashraff berkata...

@jijah ~ haha..tak boleh blah!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...