Ahad, 6 Mac 2011

~ cuaknya aku!!!!!!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. already gelap kat luar and tadaa! it's sunday night guys! heaven? aku rasa biasa2 je. ha-ha. aku bukan nak lepak kat PUB or goyang joget segala bagai. 


assignment gajah pun tak siap lagi. sob,sob,sob :(


and apa kena mengena dengan tajuk aku? 


cuaknya aku!!!


as yang kau orang semua dah tahu, last year aku ambil SPM and result will revealed bila2 masa aje. rumour says, maybe 23 mac 2011. huarghh! aku reda je la and of course aku harapkan yang terbaik and actually aku nak study kat luar negara if I can make it la.


haha, even english aku broken gila and tahap gajah orang tak boleh paham, SUKA HATI aku la!! asalkan wish aku tercapai. and so far, aku tengah keliru pikir 3 course.


1-bisnes
2-mass com
3-linguistik


untuk daftar UPU fasa 2 pun , aku belum daftar lagi.zzz. Am I depressed? yeah!! *angguk2 kepala* i'm so deeeepressed sekarang ni. bagi aku mass com tak la sesusah bisnes or linguistik. erk? betul ke mass com ni senang?


bagi aku senang sebab aku memang natural banyak mulut and again! wiii, aku mintak maaf kat people luar sana yang percaya yang aku ni pemalu atas 1 entry aku dulu. mua haha.


joget kejap. nak pilih mana? nak pilih mana?


for sure mak aku tak bagi ambil mass com. tak tanya lagi pun dah tahu. linguistik? maybe boleh kot asalkan kepala aku tak pecah. ha-ha.


bisnes? orang cakap bisnes lagi susah dari add math. and erkk? what!!! ha-ha. aku punya la tak cukup nafas study Add Math last year. huu *kesat mata*


maybe aku kena buat solat istikharah macam aku buat masa form 4 dulu.


tu je nak bebel. daa. :DD


kalau kau orang ada advice, komen, komen la ye. and siapa yang komen,


"follow la minat kau!"


sah2 kena pelempang dengan aku! minat aku? aku nak jadi pelakon. ada paham. so shut up! hee. have a nice day!


papai.

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

hahaha aku setuju. istikharah cara paling cool sekali oke. gud luck :)

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ thanks!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...