Selasa, 8 Mac 2011

~ dia dah marah :(

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


semalam aku yadaa yadaa. masuk maghrib je dapat mesej dari kawan aku mintak tolong.


"nak mintak tolong ni!!" tanya dia


"apa dia?" tanya aku balik.


"cikgu suruh buat pantun la."


erk? sesungguhnya dunia pantun telah lama ku tinggalkan. ni Farha punya pasal. grr. dia pergi cakap kat budak tu yang aku yang aku boleh buat pantun. zzz.


"buat la sendiri." balas aku.


"nak study agama la! nak exam lagi."


erk? ewah2 budak ni. macam tahun lepas aku tak exam la pulak.


"malas. buat sendiri." muktamad!


"tak nak tolong dah la. get lost from my life!!" marah dia.


erk? aku pulak yang kena marah? ada ke patut? aisy. memang la perempuan zaman sekarang cepat marah kalau tak dapat something.


"gaya poyo je cakap :P"


"orang serius la!"


lepas tu aku layan Criminal Mind. lalala. stress ke kau orang kalau jadi awek aku? haha. sila komen, :P


for sure lepas ni kalau aku mesej, mood dia dah melayang pergi Mars . haha







2 ulasan:

Normyzatul Akmal berkata...

x stress pown...XD

nazrul ashraff berkata...

@myza ~erk?? haha...*blush kejap*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...