Selasa, 8 Mac 2011

~ aku di bloglist mat gebu!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! it's evening sekarang and aku tengah joget kejap dengan lagu Hold It Against Me -BritneySpears-


straight to the point.


AKU DI BLOGLIST MAT GEBU!!!!!!!!! 


sila teruja bersama saya. haha. erk? tak kenal mat gebu? tiiiipu la siapa yang tak kenal Mat Gebu. ngee. siapa yang tak kenal Mat Gebu, boleh klik sini


@mat gebu

wahhh! ada kat dalam bloglist mat gebu memang buat trafik aku berstunami la kadang2. hehe. thanks sangat2 kat Mat Gebu :D bila aku dapat tahu, mata aku terkebil-kebil pandang bloglist tu. speechless pun ada gak. haha


erk? biar betik? eh silap2. eh? biar gebu? 


choy! thanks Mat Gebu!!! :D

2 ulasan:

diana berkata...

tahniah..
best tu..
traffic dah banyak jangan lupa kan akak ..
hahahha

nazrul ashraff berkata...

@diana ~ tengok nama mmg tak ingt..tapi tengok gambar macam pernah nampak la pulak..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...