Sabtu, 19 Mac 2011

~ budak paling hebat! siapakah dia?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


aku assume dia as a budak kecik paling hebat la.


nama : aidilya farzana binti fazrul nizam.


umur : 2 tahun.


jantina : perempuan.


status : single


cara dihubungi : 999


ni gambar dia :



kenapa aku cakap dia hebat?

dia tak takut dengan angsa.bukan angsa kejar dia, dia yang kejar angsa. aku kecik2 dulu pun takut dengan angsa nyah. 

kena cakar dengan kucing pun selamba gajah je. kalau aku, memang dah meraung habisan. haha.

tapi!! ada satu benda yang dia takut. aku bagi kat dia je, terus mencecet dia lari. jeng jeng jeng, apakah itu?


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


dia takut kopiah ayah aku.

#budak paling pelik di dunia. urghh. 





4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha siyes pelik. hahaa apekah ? kopiah takot ka ? huhu maybe dlm imaginasi dia nampak kopiah mcm piring UFO mungkin ?

mr vampire berkata...

@amanie ~ haha...tu aku tanya bila dia dah besar nanti..haha

niesz berkata...

hahaha..nape ye die tkut ngah kopiah..ermm..musykil2..

mr vampire berkata...

@niesz ~ haha,..silalah percaya,..kui3x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...