Sabtu, 19 Mac 2011

~ sijil oh sijil

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hai guys. tunggu azan zuhur and before tunggu azan tu, aku up date la lagi satu entry pantas. haha.


sijil oh sijil.


hari tu aku tengok balik sijil-sijil yang aku pernah dapat sejak darjah 6 sampai tingkatan 5. kenapa darjah 6? sebab tahun tu, baru la aku dapat sijil yang pertama. haha. sekolah rendah, aku bukan seorang yang aktif


#sekian


belek sijil, hee teringat balik all kenangan masa kat sekolah. kui, kui, kui. 


rasa sebak? yes


kenapa? sebab aku dah tak dapat jejak sekolah menengah lagi except masa nak ambil result nanti.


rasa gembira? yes 


kenapa? sebab semua sijil tu ada makna dia yang tersendiri.


tapi kan, hee, baru aku perasan, banyak lagi sijil yang aku tak collect from cikgu. cikgu ku telah membuat harta. haha, aku rasa cikgu2 tu dah terlupa diorang letak mana sijil2 aku.


::sijil Karnival Sivik 2010 (aku rasa memang dah wassalam)


::sijil kuiz sains 2009 ( aku rasa cikgu dah hilangkan )


::sijil chess tournament 2010 (tak dapat dikesan :( )


::sijil kursus sukan 2009 (kawan aku simpankan, asik lupa je nak mintak!)


::sijil Bio Hunt 2010 ( cikgu aku dah lupa dia letak mana. ooh! tidak! huu )


aku rasa ni la sijil yang belum diambil lagi, sob,sob,sob. 


sadisnya. ;(


aku nak mintak pun jadi segan sebab nanti cikgu mesti cakap macam ni


"cikgu dah terlupa la letak mana."


ataupun


"tak bagi lagi ye?"


huu. *kesat mata*


paper je la. zzz







2 ulasan:

niesz berkata...

kumpul sijil bnyk2, berguna tuk cri kerja nnti :)

mr vampire berkata...

@niesz ~ tahu takpe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...