Sabtu, 19 Mac 2011

~ alamak! cuti sekolah dah habis la!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


blogwalking dekat belog strawberry cincau, baru aku perasan yang cuti sekolah dah nak habis. untuk budak2 negeri selangor, senin dah kena lepas sekolah balik. 


erk?


haha, aku tak payah la risau kalau nak cerita pasal kerja sekolah segala bagai ni sebab aku kan dah habis sekolah. mua haha *gelak setan*


tutup cerita pasal kerja sekolah, 


cuti sekolah berakhir = aku kena start mengajar balik


huarggghh!!! malasnya la.


nak lepak, lepak. kena hadap budak2 lagi, kena pot pet pot pet. zzz. mintak2 budak-budaknya ok je after cuti ni and tak buat perangai. sob,sob,sob. kang tak pasal2, ada keluar Harian Metro


seorang remaja stress kerana mengajar


haha, cukup hiperbola lagi mencarut. k, la layan twitter dulu. daa. 


p/s
siapa ada twitter, sila follow saya, nampak burung terjenguk kat belah kiri belog? hee, psst, nanti kita tweet sampai lebam ok!

2 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

wahh nak pollow twitter jugakkk . ngee . mengajaq apa tu smpai stresss ? haha . ala kita pom tak lama dah nk kluaq result niehhh T____T

mr vampire berkata...

@raihana ~ gaagaag..seram..zzz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...