Jumaat, 25 Mac 2011

~ bila ada orang buat onar di Pizza Hut.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.





heya guys!! wiii. 


huh, siapa yang buat onar dekat pizza hut? 


siapa?


orang pemes ka?


ke orang biasa2 aja?


wiii, bukan buat onar segala bagai macam yang korang pikir tu. haha. amboi, cepat aje korang klik ye.


cerita macam ni,


hari tu, aku, Malyn dengan Rita pergi makan pizza dekat Setia Alam. hari tu dah la hujan lebat and bila naik motor, tahap gajah lemon la basahnya. hee.


lencun? kalau korang tengok seluar aku, mesti korang pikir.


"kau kencing dalam seluar ke?"


damn. lencun memang tak boleh kira la. heh. masa tu pulak Rita pakai baju kurung. haha. lagi la lencun habisan! order pizza cepat2 and Rita tunggu dekat depan kaunter tu.


perghh, air menitik dari kain dia. haha. macam dah sungai Klang je kat kaunter tu. kaunter tu dah la dekat dengan pintu masuk and banyak la orang lalu lalang. haha.


aku tunggu dekat dengan pintu masuk tu sebab aku nak tengok siapa yang jatuh tergolek dulu. kah kah kah.


ada seorang lelaki tu, wiiii, jalan penuh semangat and dia tergelincir!!! wiii :) tapi dia tak jatuh tergolek. alaaa*aku muram balik* :( *kejamnya aku* haha


and ada sorang budak ni tau, masa tu aku tengah baca majalah yang disediakan. heh, entah majalah entah hapa hapa entah la. tak ingat.


saat aku mengangkat wajah dari majalah tersebut *ayat sastera gila, mua haha*


kebooom, 


budak tu jatuh tergolek. aku dengan Rita memang tahan ketawa je la. haha. :)) budak tu tunjuk muka seposen and sengih kerang busuk before belah dari situ dengan muka selamba.


hanya kerana Rita dan kainnya yang lencun telah membuatkan seorang budak jatuh tergolek. haha. kelakar gila. boleh la tu yopp. lepas tu, dapat pizza terus lahap. uuuu, memang terbaik la makan pizza masa tengah hujan lebat. pizza hot plus hujan and baju + seluar lencun golek2.


yum2. suka makan pizza. :D














4 ulasan:

SyiRa SyaH!Ra berkata...

Setia Alam???
tmpt kte uh...

mr vampire berkata...

@syira ~ eh?? haha..nanti boleh lepak sesama...kui3x..

niesz berkata...

cian kat budak tu, x baik tau gelak kan die..hahahaha...

mr vampire berkata...

@niesz ~ haha...sekati lerr..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...