Jumaat, 25 Mac 2011

~ aku suka kartun2 ni.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, aku seorang peminat kartun (dulu!) tapi sekarang minat jugak (alamak! hehe)


lalala, aku rasa semua orang suka tengok cerita kartun. same goes to me too. heh, kartun apa yang aku suka tengok? dulu, aku memang hadap tV 24/7 la cer kartun ni. kui,kui,kui.


tapi bila dah dewasa ni (haha, blush) kurang la layan kartun ni, wiii, layan cerita yang lebih ilmiah la sikit kunun-kununnya. haha (desperate housewives dikira ilmiah ke?haha)


tapi tadi, aku nak lepas gian layan kartun, so, aku jengah youtube! heh, and tadaa!!! aku tengok PUCCA



wiiii, cerita ni gila comel la. haha. watak utama dia, PUCCA and PUCCA ni suka kat GARU. (ha-ha, not garu your backside when it comes to gatal and must be garu, his name is Garu ok! hee)

PUCCA suka GARU tapi GARU tak suka PUCCA. haha. kesian pulak aku tengok PUCCA. syiok sendiri. wiii


PUCCA selalu cium GARU tanpa kerelaan hatinya (ayat bajet best je! haha) before this, masa dolu2 layan cerita ni, aku tak tahu pulak PUCCA series ni datang dari Korea Selatan. ye la, selalu kartun kan datang dari Japan. pewitt!!. tapi cer PUCCA ni sangat awesome la. :D


wiii, kat mana GARU ada, kat situ jugak PUCCA ada. kalau korang jumpa orang psiko macam PUCCA, korang buat apa ea? haha.

selain cer PUCCA ni, aku layan gak cer Happy Tree Friend! siapa tak kenal Happy Tree Friend memang la penipu gajah. haha.


kartun pembunuhan paling kejam. haha. kalau tV3 bawak masuk cer ni mesti disukai ramai la sampai kes Dato' ABCDEFG pun boleh lenyap sebab semua layan Happy Tree Friend.



siapa ada sakit jantung, haha. jangan la kasi tengok. cer ni sesuai untuk budak2 tengah lenyek payan exam. haha. siapa2 nak hadap SPM, korang tengok la cer ni. kah kah kah. masyuk gila!


sometimes, our face need a facial. haha. ni sah2 badak la facial paling mahal kat dunia! hee. 

pengajaran : jangan main masak2. :P



wiii. bestkan!! :D

enjoy. kah kah kah. memang boleh release tension :D

8 ulasan:

biha yahya berkata...

sekarang BOBOI BOY lah . haha terbaikk !

nina berkata...

haha.. saya suka smurf :D

udin berkata...

haha.. macam2.. ;)

mr vampire berkata...

@biha ~ belum lagi tengok.. hee..

mr vampire berkata...

@nina ~ erk? haha..

mr vampire berkata...

@udin ~ haha..mmg macam2..:P

qin berkata...

sye ske lyan kartun totally spies,hehe:)

mr vampire berkata...

@qin ~ tht was my feveret too! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...