Ahad, 13 Mac 2011

~ bila ada orang buat lawak gi-la

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. tadi aku dengan sis aku pergi rumah orang kahwin dekat Batu Belah. ha-ha. don't say Batu Belah Batu Bertangkup or whatever even ada orang cakap kat situ la tempat berlakunya kejadian. uuu, whatever. tak nak amik tahu.


my sis masuk kat dalam rumah pengantin sebab nak tengok pengantin and shockly, she met with her kawan kerja la. erk? bila aku masuk gak dalam rumah tu, all her friend look me atas bawah, atas bawah. what the hell is goin on? am I wearing a make up or somethin sampai orang nak pandang atas bawah. :P


what? ha-ha.


"is that your boyfriend?"


haha. no la. diorang tak tanya that killin question *it's crazy question actually* but the way they looking at me, ahah! I know la what are they thinking.


  

are we like pakwe makwe? urghh *sillynya*


  

again. urghh? are we look like that? 


then my sis cakap.


"ni adik kita la."


"tahu, tengok muka pun tahu"


erk? haha. yo la tu :P


k, chow cin cau dulu. daa guys.







6 ulasan:

arep_lockermonth berkata...

rumors everywhere~haha!

nazrul ashraff berkata...

@arep ~ tahu takpe!

Eris Eins berkata...

asal nk shout kt shoutbox x boleh eh? -.-"

nazrul ashraff berkata...

@eris ~ urgh?? x boleh? mybe sbb tak letak http tu kot..bnd tu pn kne ad skali..

Amanie Ashraff berkata...

haha ko kne wat plastik surngeri baru org tgk x same :p

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ haha..ada ke cm gi tu..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...