Jumaat, 4 Mac 2011

~ aku dah habis sekolah la!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hee. orang selalu suruh aku tidur awal.


kat twitter, kat belog, kat facebook. and diorang selalu tanya.


"pergi tidur, esok sekolah."


ataupun.


"eh? tak pergi sekolah ke esok?"


erk? dengan ini penuh rasa hematnya, saya mengisytiharkan bahawa saya sudah pun tamat sekolah menengah and tengah tunggu result SPM terchenta lagi tersayang itu. weewiiitt. 



hari graduasi sekolah pun da lepas. mua haha. :DD. rindu this moment so mucho2 la. hari tu la, all student memang fesyen habisan macam pergi Milan Fashion Show. gempak habisan tahap guling2. 

aku rasa butik hatta dolmat pun kalah. keh keh keh. guro je. wiii. yang penting aku nak cakap, aku dah habis sekolah. aku selalu je mention kat orang yang aku ni 17 going 18. yee la! sebab bezday aku bulan oktober and dabedabedu, aku memang baaaaru 17 tahun. 

tu je nak bebel. have a nice day! daa. so, lepas ni, Mr vampire nak mengusha belog orang lain. wiiii, terbang dulu.

4 ulasan:

SITOT berkata...

sitot pon dah habes sekolah jugak !!!! doakan result spm yeah!!!!!!!
http://sitisitot.blogspot.com/

nazrul ashraff berkata...

@sitot~ samalah kita..wiii..

Cik Muda Sae berkata...

hehehehehe~ pi skolah jugak....hihih~ muka ang mcm bdk skull la....!

@sitot - heee....pi skolah jgkkk! wiiiii......LARIKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!

nazrul ashraff berkata...

@ sae ~ haha..ni ada yang kena baham dengan vampire nati..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...