Jumaat, 4 Mac 2011

~ aku tak tahu apa masalah budak ni.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


cerita pasal budak2, ha-ha and tentunya aku dah lepas zaman gonjeng budak2 kencing and berak dalam pampers. paper je la. kau orang pernah tak feel rasa annoying gila kat someone and pastu rasa nak ketuk2 je kepala dia if dia ada kat depan mata.


huh! 


adakah dia seorang yang dirt lagi gila?


oh! mulutku sungguh cabul lagi kejam. ha-ha. this is my belog and of course this is my teritory *betul ke eja?*


paper pun, perlu ke menjadi seorang yang gedik lagi annoying. ha-ha. aku rasa kebanyakan tweet aku malam ni penuh dengan tweet mengenai kegedikan dan kegedikan kuasa sepuluh belas.


wiii. aku pun gedik jugak taaaaapi takde la segedik orang yang aku mention banyak kali kat twitter. kentut.


and betul ke orang gedik akan mengeluarkan kentut yang berbau gedik? erk? haha, ni ajaran vampire. nak follow, boleh follow, kalau tak nak, teruskan membaca,


menurut ajaran vampire yang diajarkan oleh Edward Cullen kepada aku : *sah kepala aku mengong malam ni*


: orang yang gedik itu sememangnya mengeluarkan haruman kegedikan dari lubang punggungnya. 


:orang gedik selalu menulis perkataan yang gedik *erk? aku ke? ha-ha*


:orang gedik selalu cakap ayat ni.


"whateverrrr."


dan perkataan itu berakhir dengan kolkolah R yang agak pekat lagi menjijikkan lubang telinga aku. lepas tu, aku pun zasss dengan kolkolah S yang superb.


ha-ha. cukuplah entry mencarut mengenai kegedikanism oleh Mr Vampire. daa.



2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

kahkahkah qolqolah sughra ke kubra tu ?

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ haha...erk?? dalam dunia vampire takde benda tu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...