Khamis, 3 Mac 2011

~ segmen : disebalik tabir blog

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


BEN ASHAARI


Inche Ben suruh letak gambar paling menawan and aku pilih gambar ni. wiii. gambar sebelum aku jadi vampire. zzz





ni la gambar aku yang paling handsome lagi kacakz. haha. oookey, sekarang masa untuk ceritakan pasal latar belakang. hee.

aku ada 4 orang adik beradik and aku anak bongsu. hee, and aku also only king in the siblings. jeng jeng jeng.


sila teka, sis aku yang mana dah kahwin?? haha. sila teka dengan tepat. kih kih kih. aku bagi klu, sis aku tu dah kahwin tahun 2007. yang dah tak macam awet muda tu, dah kahwin la tu. haha. yang baju kelabu tu my ayah and my emak!! hee. love my family so mucho2. :DD

lagi nak cerita apa ea? emm, ahah!! hari jadi aku 3 oktober ni. zzz. lama lagi, wiii, sila sediakan hadiah kau orang untuk aku. mua haha. aku tunggu ni. grr.. :DD

jumlah follower sekarang ni 292. hee. siapa nak jadi yang ke 300? haha. nak bagi hadiah ke?? amboi..cepat je telinga kau orang terangkat. heee.

kalau takde belog apa yang akan dibuat :

tentunya tengah sesedap oren mengonline facebook and twitter terchenta sambil membuat novel yang tak siap2 sejak zaman pakai pampers lagi.

kepentingan belog untuk aku :

hee. aku nak luahkan perasaan aku kat siapa? sekurang-kurangnya ada jugak tempat aku nak bebel akt dunia ni. :DD

belog feveret yang wajib singgah hari2.

1-ben ashaari : sebab dia banyak segmen. hee. kalau tak join segmen dia rasa rugi.

2-ady budika : sekarang dia tengah buat contest. aku tengah tunggu keputusan dia. mua haha. jangan marah naa.

3-cik epal : sebab belog dia kelakar macam cacing mengkarung. terbaik dari secret recipe. wii.

done. eh. dah habis pulak? tengah semangat la pulak. ookey, siapa yang nak join boleh klik sini

@segmen inche ben *semua urusan jual beli link boleh dibuat dengan right klik*

and siapa yang nak join segmen : saya blogger remaja, boleh klik sini. haha, saja je nak promote *pastikan 13 hinggan 21 tahun!!!*

@saya blogger remaja *semua urusan jual beli link boleh dibuat dengan right klik*

tu je nak bebel. daa. :DD





12 ulasan:

Cik Muda Sae berkata...

dah siap baca!!!!!!

wiii....meh datang blog makcik plak.......taw taw taw....~

nazrul ashraff berkata...

@sae ~ wokeh!! haha

Cik Muda Sae berkata...

yg bju pink tu yg da kawen kan???

nazrul ashraff berkata...

@sae~ ya!! hha..anda berjaya meneka dengan tepat..:DD

Cik Muda Sae berkata...

haha~ betoi pon... wey, akak ang tu tak baca ka blog ang neh? brani ang no pakat ngata akak ang mcm da tak awet muda....sat g kena piat tlinga baru taw....hahaha~

nazrul ashraff berkata...

@sae ~ oppss.. haha..tak terpkir plak..hehe

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

bun berkata...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011



psst:dah kenal pon

Kei Seichi berkata...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Lulu caldina berkata...

rajinnya join segmen encik Ben...
keep it up...semoga sukses dalam dunia blogger

mas.saari berkata...

singgah dari segmen abg ben
salam perkenalan..

jom join contest saya
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

pRiNCe berkata...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...