Rabu, 23 Februari 2011

~ mari kita bercerita tentang kawan maya.

 p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


aku buat entry ni dulu before aku blogwalking dekat belog korang. ngee. tak sangka pulak Qaseh Dalia Adelia jadi follower belog aku. wiii!! sukanya. :D hari tu masa Eqbalzack jadi follower aku, korang jangan cakap la punya aku suka sampai senyum nak ke tidur. mak aku pun naik pelik. :p


k, back to the topic, mari kita bercerita tentang kawan maya. 


kawan maya pertama aku, nama dia Nadia Arjuna. aku kenal dia masa form 2 and still keep in touch sampai sekarang. wiiii. dasat la jugak sebab aku tak pernah jumpa dia. tapi dia seorang playgirl hot kat sekolah dia. ngee. yap, dia memang hot and cun! hot yooo!!!! aku ubah dia daripada seorang playgirl kepada manusia normal. ngee. and aku ajar dia english gak through messege kat fon je. bergoyang kepala aku ajar dia. kah kah kah. :p


nama dia sofia. actually sufiah. :/

dia mix malay + chinese + arab = sangat cun. aku jumpa dia dekat party hari jadi. haha. sayang, dia dah bercouple dengan someone. =( dia seorang yang baik. aku kenal dia last year and sampai sekarang still contact and borak macam2. :p dia pernah cilita yang dia pernah buat experiment gi-la kat sekolah. haha, well, she's freak me out! 

nama dia farhan. tapi aku panggil dia, paan.

aku kenal paan last year before exam mid year. ngee. aku suka promote dia ni macam barang kat mall dekat kengkawan aku. and soalan yang selalu aku dapat.

"dia ni mix ke?"

Paan kata dia pure kedah. aku dah pernah tanya dia.

"ni mesti edit je picture ni!"

Isy! takde la. kau cuba tengok album kat facebook dia.

tapi, yang tak boleh tahan, kawan aku cakap macam ni.

"muka kemik je. aku tak minat langsung."

aku dah guling gelak gi-la. well, he wanna be a model actually and aku wish goodluck la kat dia. :p


                                                         
                                                            nama dia myza. dia pernah jadi EX aku. *malunya*

aku suka dekat dia masa bulan puasa tahun 2009. hee. kalau dia tengah baca ni, mesti dia blush gi-la and akan terus mesej aku kat fon. haha. chill je. dia ni pandai tau. sekolah dekat semasyur. tak macam aku, sekolah harian biasa je.
:(  siblings dia semua pandai2. seorang kat Mesir and seorang lagi dekat Jepun. aku tak pernha jumpa dia. hee. betul la orang kata

"cinta itu buta!" 

haha, aku suka dengar suara dia sebab suara dia seksi. betul! aku tak tipu. cehh! sebenarnya korang iri hati kan tak pernah dengar suara dia. haha. k, stop merapu. even kitorang dah clash, kitorang still keep in touch lagi. wiii. nanti aku nak sambung belajar cakap cina dengan dia. mak dia ni cina. sebab tu dia comel. :)      


                         
                                           nama dia Deni saputra. aku panggil dia Deni.

aku kenal Deni dekat Kem Nadwah Kepimpinan Pelajar Islam Daerah Klang. kenal dia memang best la. even dia ni kadang2 suka ikut kepala otak dia. wiii! masa tu kitorang dapat room yang sama kat kem tu. memang choy habisan la. haha. lepas kem tu, aku dah tak jumpa dia lagi dah. kitorang kenal 3 hari je kot! tapi sampai sekarang still pot pet pot pet. and again! dah lama tak jumpa dia. :D miss moment kat kem la ..ngee..

                          
                                                                    nama dia Nazirah.

aku jumpa nazirah dekat pertandingan Chess daerah klang. wiii! kenal 2 hari je tapi sampai sekarang keep in touch. masa SPM jangan cakap la. aku dengan dia ni always mesej ting tong ting tong sebab tukar soalan bocor. haha. dasat kan! kemuncaknya masa paper add math la. semua kengkawan aku yang sekolah kat tempat lain mesej cam gi-ni.

"soalan add math tahun ni senang! alhamdulillah."

ataupun.

"aku dah bantai pelik paper 2 add math kacang goreng. hee."

haha. well, diorang memang la pandai and boleh jawab segala bagai. aku? terkebil-kebil la jugak tengok soalan add math tu. ngee.:D

banyak lagi aku nak cilita. tapi tengok la sekarang pukul berapa!!! dah nak dekat 8.30 malam. nak bersiap-siap pergi mengajar. daa everyone.

aku rasa hari ni aku nak ajar bahasa sepanyol la. :p

7 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

wey kenapa aku takde. grrr...haha btw kawan kau name farhan tu ensem gak ek. bole tahan tp ensem ashraf muslim aku lg la.lalalalalaaaa

Myung Dae berkata...

WOIII !! Kenapa aq takde hah !! Marah2 . hahahha .

Jom baca sini
http://myungdae92.blogspot.com/2011/02/ada-orang-nak-cari-gadoh-dengan-aku.html

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ haha..okkeyy nati aku buat khas untuk kau..hee..

@myung ~ ngah3x..nanti aku buat..kepoh! haha

SaYraH WonDerLanD berkata...

Woo yang nak jadi model tu hensem lah. Da la pakai contact lens. I like. Hope dia sukses menjadi model. Ehem yang laen pon cun+ nsem gak. Saja fokus kat yang model wannabe tu.

Sarah pn ada kawan maya. Tapi byk yang sudah lost contact

nazrul ashraff berkata...

@sarah ~ hha! tak boleh blah!

Tanpa Nama berkata...

"dia pernah jadi EX aku. " means skrg die ape??bukan still EX ko gak ke?? pening kepala nak faham ni...adoiyai...

nazrul ashraff berkata...

@ cik anon ~ a'ah la *tepuk dahi* haha.nasib baik kau bagi tahu..wii.tak sangka ada jugak anon kat belog aku ni... hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...