Rabu, 23 Februari 2011

~ aku suka kawan dengan mereka.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


aku suka pergi kem. and first kem yang aku kem ialah masa aku darjah 4. kem kepimpinan. emm, quite well la sebab kem tu sekolah aku yang anjurkan and contestant, of course la sekolah sendiri kan. :p


lepas tu, aku join kem masa aku form 2. kem Ihya' ramadhan peringkat negeri selangor. best? of course best!!! thumbs up sepuluh kuasa dua belas. ngee. even kem berlangsung masa bulan puasa, but who care? tak siapa yang kisah. kitorang still buat aktiviti suka suki macam biasa seperti berbasikal sampai pengsan, flying fox sambil menjerit sampai terkeluar anak tekak, sembelih burung puyuh sampai rasa bosan, belajar balut mayat sambil gelak suka suki. :p


it was tremendous, awesome and coolio. ceh, poyo je aku ni. gaya polos la kononnya nak cakap bahasa inggeris. 


ookey, bersambung, tadi hujan lebat, terpaksa aku pause sekejap entry ni. sekarang aku sambung balik .wiii. :))


lepas aku pergi kem masa form 2, masa form 3 aku tak pergi mana2 kem. only pergi Program Smart Learning yang dianjurkan oleh Biro Pendidikan Pelitawanis TNB. kat situ belajar dengan Dr Abdul Aziz Sahat. belajar cara Tony Buzen *eh? betul ke nama dia macam tu?* ngee. tapi disebabkan masa tu kepala aku kena serang dengan migrain, program yang berlangsung dekat dewan Engeneering tu pun aku rasa macam berlangsung dekat kandang kuda UPM je. haha, main goreng je. kandang kuda UPM pun aku tak pernah nampak. haha :p


masuk tingkatan 4, aku pergi pulak Kem Nadwah Kepimpinan Pelajar Islam Daerah Klang. the most exciting kem yang aku pernah pergi. :)) sangat coolio, remarkable and cun melecun. even kem only buat dekat Kompleks Rakan Muda but!!! tu tak penting, yang penting pengisiannya. from that place aku kenal ramai orang and still contact. wiiii. :)) kat situ baru aku tahu yang aku takut dengan ikan keli. :p


even kem selama 3 hari, gonjeng2 bila nak balik menangis macam kena pisah dengan bini jugak. meleleh gi-la! haha. dekat kem tu, memang banyak kenangan bi-la bebudak lelaki tak bangun masa nak qiyam solat subuh. dasat sungguh. kena denda segala bagai. huuuu.


anyway, I LOVE CAMPING so mucho2. sebab tu la aku tak sabar nak pergi PLKN. sumpah! to people yang rasa PLKN tu sangat luar biasa and pelik, just change your mind. ngee. from that place like PLKN la we can learn something, we can know someone. and mana tahu kan, aku jumpa jodoh aku kat situ! kah kah kah. k, totally mencarut. :p


aku nak mandi dulu. daa. :p

3 ulasan:

Myung Dae berkata...

Laaaaaa . Ingat sayang kat aq tadi . =)

Amanie Ashraff berkata...

hahaha takot ikan keli :p

nazrul ashraff berkata...

@ myung ~ haha..pengsan..:p

@amanie ~ syyhh!! haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...