Rabu, 23 Februari 2011

~ outing with family.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


20 ferbruary 2011, aku dengan family keluar jejalan sama2 untuk sambut birthday emak & ayah aku. tapi selalunya, bila hari ahad, keluarga aku memang outing sesama. 


gerak dari rumah pukul 6 petang and mula2 lepak pantai remis dulu. choy! best gi-la posing sakan dekat sana. :p


ada orang bantai kata, pasangan bahagia sambil mendukung anak yang comel. :p
ni gambar aku dengan sis aku yang ketiga with our niece, Edriana Farihah and Aidilya farzana.

when talk about posing-modelling-camera stuff, actually we did very well. ha-ha. tak tolak kenyataan yang sebenarnya siblings aku suka ambil gambar.:)

well, my family and I. ngah ngah ngah. our photographer at that day, tak lain and tak bukan, abang ipar tersayang ler.. hee. dah lama tak jejak pantai remis and bila jejak sana, rasa terkedu and terkejut.

"is this pantai remis? oh my."

that beach totally superb with outstanding scenery. panacea la senang cilita. 

wiii. kat situ ramai sangat orang. totally ramai kuasa sepuluh belas. :)) kereta and motor bersimpang siur macam hapa je. but that what I like. ye la. lagi best jejalan and menghabiskan duit kat tempat sendiri daripada lepak kat negara orang. haha. when pakcik pelancongan in my otak start babbling. lalala.

ha-ha. aku dengan niece aku. hope that our life will be so blast. even though this kid kind like *^%#$% and selalu menyakitkan hati aku, but that's what we call kid right? they're so damn and ganas. tapi diorang comel sangat2. :p
kenapa budak2 comel ea? jelesnya la.zzz

sebenarnya aku nak posing sesorang sambil meledani perasaan. amboi nazrul. haha, bahasa sastera sungguh. but this Aidilya Farzana always pot pet pot pet and my emak suruh aku jaga dia. just what my emak has told me,

"jangan lepaskan Dilya!"

amaran keras gi-tu. pheww! terpaksa la dengan muka yang dibuat-buat ceria aku posing dengan niece aku ni. :P nasib baik dia ni comel macam, err macam siapa ye....

ni la niece aku. comel kan??

haha, comel macam pakcik dia. :)
tu je aku nak cakap, have a nice day!

8 ulasan:

Miezah Ghani berkata...

haa , comelnya dilya !
kim salam ! haha XD

SaYraH WonDerLanD berkata...

alolololo comel nya .....Teringat plak kat anak saudara sendirik. Aish rindu kot. Even nakal macam mana pon tetap suka sebab mereka sangat comel. Sporting nya family awak nak ambik pic2 macam tu.

Amanie Ashraff berkata...

ye la weh. niece kau comel mcm aku. erm2*sambil angguk kepala 2-3 kali

nazrul ashraff berkata...

@miezah ~ haha..i will

@sarah ~ hee..iyap2..diorang sangat sporting!

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ haha..eh?? kih kih kih..

Dmitri Lum berkata...

pantai remis?? hurmmmm....
ahad yg lepas pn aq kat sane gak dgn konvoi kereta hyundai getz club. nasib baek x perasan.. kehkehkeh... :p

nazrul ashraff berkata...

@dmitri~ wiii..konvoi la pulak...tapi kat sana ramai la pulak orang..hee..

Dmitri Lum berkata...

http://kampungboy1159.blogspot.com/2011/02/pengembaraan-selama-seminggu.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...