Rabu, 2 Februari 2011

~ mari kenal keluarga vampire.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


azan isya' baru je berkumandang. sat g aku solat isya' sebelum aku blogwalking ke blog korang2 semua. mahunya bersawang blog aku ni kalau tak buat blogwalking. hee.


well, korang semua kenal aku as a Mr Vampire and kengkawan aku yang real life, memang kenal aku as a Nazrul or Ked. so, meh aku stoly sikit macam mana aku dapat nama Mr Vampire ni.


hee, follow to entry,


mari kenal keluarga Vampire.


aku actually Mr Vampire III and ada je Mr Vampire I and Miss Vampire II. kat kelas, kitorang dipanggil with that name sebab kitorang ada gigi taring. taring yo! * bangga siot* can I suck your blood? haha, aku da start mereng.


so, siapa Mr Vampire I?nak tengok picture dia? haha, jap ea, aku copy paste dulu dari album facebook dia.


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

people always said, yang Vampire must look hot. haha. well, I agree with that statement. ngeh3x. Vampire's family is a cool family evah. haha. here I give you Mr Vampire I and his name actually Ameer Ashraf. amacam? hot? cool? haha, korang simpan statement korang dalam hati korang sendiri.


aku takde gambar Miss Vampire II secara solo sebab dia takde Facebook. tapi aku ada gambar dia secara grup or secara duo. jap aku cari kat album facebook kengkawan aku.













Miss Vampire II yang pakai baju warna purple. aku tak jumpa gambra lain. Miss vampire II is a hot gegurl la kat sekolah aku. hee. she's awesome with superb plus cool attitude evah.


korang lepak 5 minit dengan Miss Vampire II sure dah boleh jadi best friend. nama dia actually, Fahmi Amira and dia la pengasas keluarga Vampire.






and ni pulak aku. haha. Mr Vampire III. k, aku tahu takde function aku letak picture aku kat sini. haha. so, how was it? 


Mr Vampire I,
Miss Vampire II,
Mr Vampire III


ngeh3x. only I can say, we are vampire's family. :D










p/s 
siapa2 ada gigi taring, boleh je join keluarga Vampire. huhu.


Do you want my bite?
-Mr Vampire I-


Are you feel thirsty?
-Miss Vampire II-


Can I suck your blood?
-Mr Vampire III-




have a nice day!



2 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

ni fanatik ngn crite vampire ke ape ni?? hahaha

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ x d komen..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...