Rabu, 2 Februari 2011

~ quick entry di petang february.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


masa aku buat entry ni, tepat pukul 5 petang and lagu kat winamp pun, lagu cari pacar by ST 12. haha. seriously aku tak tahu pun tu lagu apa sebab winamp ni sis aku punya lagu. aku punya senarai lagu kat window media player.


k, lupakan pasal tu, back to topic. quick entry di petang february. aku baru bangun tidur dengan muka sememeh gi-la. selalunya aku online pukul 2 petang tapi hari ni, terlebih ayan mengantuk, aku baru online sekarang.


haha, gi-la kentang sememeh dengan bunny kat tepi. k, aku tipu je. it's not bunny k! it's just aku punya ikan paus or nama dia Shamu. ngeh3x, takkan korang punya bear takde nama kot. 


ulang suara, bukan bunny ok and ianya just ikan paus yang gemuk! hee, sebagai penyeri gambar je. aku nak buat quick entry ni sebab pukul 5.30 petang ni aku nak lawat cikgu aku coz anak dia sakit.


untuk blogwalking, aku buat malam ni je kot. maybe aku buat sampai juling & lebam mata sebab nak buat jugak quick blogwalking. 


esok nak pergi picnic. jeng jeng jeng. so, sepanjang hari tak online. hee.


amacam? handsome tak cJ7 aku? gagaga, ingat cJ7 je ke nak posing pakai sun glasses. esok aku pun pakai jugak tau. haha. *sakan berpicnic!*


k, la, almost 5.20 petang, aku nak bersiap lagi, nak solat asar lagi. heh, have a nice day guys!


and to chinese out there, Chinese New Year. May your god bless yours. :D


and for muslim, assalamualaikum. :D


p/s tak jawab salam, dosa tau kengkawan. hehe, chill, k. 



5 ulasan:

yad'z berkata...

ecehhh, poyo... bajet comell .. hahaha

Amanie Ashraff berkata...

aku x nk kumen. aku nk jwb salam jek. hahaha. waalaikumussalam

nazrul ashraff berkata...

@ yadz ~ sekali sekala..haha

@ amanie..haha..comment yang kejam..

Si DauN CeRi berkata...

aik. ade bantal busyuk jugak rupenye.. haha

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ haha..normal itu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...