Sabtu, 5 Februari 2011

~karnival karangraf.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum


tadi aku tidur dari pukul 7.30 pagi sampai pukul 12 tengah hari. bila bukak mata je, dah nampak ada mesej masuk kat phone. ada orang ajak aku pergi date! haha, tapi aku malas pulak nak keluar, so nanti2 je la aku reply dia punya mesej tu.


kalau nak pergi date, kena pikir pakai baju apa.....


nak date kat mana........


hee, lupakan je la dulu pasal tu, tak matinya kalau aku tak pikir pasal benda alah ni. back to topic, karnival karangkraf.


before this aku ada buat entry 'aku kebasahan'. kat entry tu aku ada cilita yang aku habis lencun satu badan masa keluar pergi Karnival Karangkraf. hee, jangan cakap la lecun tu tahap kritikal macam mana. masa tu pic belum upload pic lagi, so kat sini aku nak tunjuk some of pic yang menunjukkan kelencunan kitorang.


haha, nasib baik takde orang cakap yang kitorang ni kencing dalam seluar. choy!






well, sebelum pergi, baju and seluar aku semunya sihat walafiat!




yang ni Miss Saroto and Miss Gossiping. tengok seluar Miss Saroto.haha..lencun gileeer.



masa ni nak balik. patut lah hujan, sebab kat situ ada budak2 kecik buat konsert. wuwwuuu. katak panggil hujan.zzzz



and finally, smile :) even seluar lencung gi-la! haha

untuk hari tu, Shah Alam and Klang hujan 24 jam. zzz. sangat basah and sangat sejuk. and alhamdulillah sangat2 yang Klang and Shah Alam tak banjir. :)

after that, kitorang gerak pergi Stesen Bas Shah Alam kejap sebab nak lepak kat situ kejap. Miss saroto ada company bus sendiri. I mean, her father ada company bus sendiri.


dulu aku pernah keje jap kat sini after spm. spm habis 8 dis 2010. 9 dis 2010 aku dengan ceramah lesen, 10, 11 dis 2010 aku jaga kaunter kat klang sentral. 12 , 13 dis 2010 aku jaga kaunter kat s.alam ni. aku berhenti sebab bosan sangat oo. zzzz


miss saroto tukar baju. hee. dia sebenarnya tak berapa suka pakai baju kurung.


and final pose. hee. actually lepas tu, kitorang gerak g makan Pizza. tapi tu lain kali la aku cilita. haha.

kesimpulannya, hari tu aku sangat basah. ngeee.


6 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

ingatkan ape la yg basah tadi.. wawawawaa

nazrul ashraff berkata...

haha..jangan pikir lain pulak

zati berkata...

hahaha suke ko kan maen hujan :P

nazrul ashraff berkata...

@ ting tong..x suke lgsg ok..not kewll..

Amanie Ashraff berkata...

owww ko nampak seksi bile basah. ahahahaa

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ komen paling ngeri aku pernah dengar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...