Sabtu, 5 Februari 2011

~ I love you and you must love me back!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum,


hee, tajuk yang agak menjiwangkan hati aku. haha, hellllo, penegasan di sini bahawa aku tak layan jiwang wokeh! 


" dah tu. yang tajuk tu apa ke benda ? I love you and you must love me back. tak ke penuh jiwang karat tu."


haha, aku saja je letak tajuk entry cam gi tu. tu cuma analogi ok. ada paham? ala, tak paham analogi tu apa? adoi. em, analogi tu lebih kurang cam perbandingan or perumpamaan la. tapi nak sodap sikit, kita panggil dia analogi. bukan anak masuk loji ye adik2. it's analogi. let's spell it together.


A-NA-LO-GI


good! ada peningkatan. hee, k, chill. korang pun tahu kan krisis dunia blog sekarang. I follow you and you must follow me back. aku pernah tulis pasal ni masa bulan Disember last year. tapi mengenangkan aku masa tu hanya mempunyai follower yang seciput, maka tiada siapa2 yang mengomen. * macam la ada orang nak komen nanti. :p choy! *


apa-apa pun, oh peeelease la anda2 sekalian. ingin saya tegaskan di sini * macam baca perutusan diraja oo* bahawa aku hanya memfollow blog yang betul2 aneh kewl cool ok! ada paham.


jadi, kalau korang dah follow blog aku, then korang tulis kat shoutbox cam gi ni.


" i follow you. follow me back ye."


huh? kalau kau setakat follow aku, tapi tak pernah baca pun aku punya entry baik tak payah follow la. aku amat2 appreciate kat orang2 yang always komen aku punya entry. hee, makanya, boleh jugak aku buat entry khas untuk diorang. huhu.


apa yang aku cuba sampaikan, korang pernah nampak ke situasi cam gi ni.


" oh! I love you, darling. can you love me back?"


euu. dah kalau orang tu pelik semacam, should ke korang love dia balik? *angkat bahu* aku tak tahu nak cakap apa. korang decide sendiri ok.


bak kata Anwar hadi, barulah kewwwwllllll. hee, kewwwwlll apa ke bendanya! choy! hoho. korang kenal Anwar hadi? this Anwar Hadi guy has a great, awesome and remarkable video kat youtube.


aku kenal Anwar Hadi dari Che Epewwwlll. huhu. baru la niceewww...k, kalau korang nak tahu pasal apa aku cakap cam gi tu, you must watch this.


aku rasa kebnyakan korang dah tengok video ni dari blog Che Epal. tak pun kat youtube. choy!!


have a nice day everyone. :D

10 ulasan:

zati berkata...

haha seharusnye ko dah appreciate aku kan sbb aku selalu komen dekat blog ko kan *pengsannnnn*

Amanie Ashraff berkata...

hey anwar hadi! ahaha i follow u u follow me back ? ahaha no use kot follow tp jenguk blog kite pun x pernah lps tu. :p

nazrul ashraff berkata...

@ zati ~ mcm la aq x pnh komen kat ko pny blog..haha

@ amanie ~tw x p..:D

Heedayah Jaffar berkata...

hey org yang di sana, saya dr singapura. tiba-tiba bleh terjumpa pulak dengan blog awak. gerek gyler! keep it up! :)

nazrul ashraff berkata...

@ hidayah.. my opinion je..:)

Si DauN CeRi berkata...

yeah.. anwar hadi, he's awesome! bes gile tgk die speaking.. suke sgt dgr his views and opinion.. sgt matured.. huhu

haziqah soffian berkata...

totally agree!!150 percent!btw,anwar hadi cool!!(tetibe)

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ yap..:)

@ haziqah ~ kewll..

Nurul Atiqah berkata...

best gile aww..saye blogger baru..sila tunjuk ajar kat saye oke...:)

nazrul ashraff berkata...

@ atikah ~ sy pun baru lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...