Sabtu, 5 Februari 2011

~revolusi gelak dunia vampire.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 5 petang and aku date pukul 6 petang ni. hee, still tengah pikir, nak pergi ke tak date tu. choy! malas la pulak.


back to entry.


revolusi gelak dunia vampire.


huh? 


apa ni?


tak paham la.


gelak pun ada revolusi ke? 


hee, sabar ye anak2 sekalian. apa yang aku nak cilita kat sini ialah sepanjang aku bermesej-mesej dengan kengkawan, mesti aku ada selitkan satu perkataan ni. ngeh3x. aku rasa korang pun selalu je selitkan benda alah ni bila mesej dengan kengkawan.


tak percaya? korang pernah tak selitkan,,


haha, hehe, huhu, hoho.


and kalau lagi sadis, korang letak


ngeh, ngeh,ngeh, hee, mua haha


haha, *aku suka guna haha, biar ceria!* aku suka je letak ayat, haha, hoho tak pun hehe. entah la, maybe akan rasa lebih ceria if aku guna that word. korang boleh je tengok kat entry aku sebelum2 ni. mesti ada je terselit haha, ngeh3x, hee.


benda alah tu mesti wajib la bermastautin *tak tau eja* kat all entry aku. hee, macam entry ni. cuba korang kira ada berapa gelak kat entry aku ni? haha*again! aku gelak, :P*






ayat yang gelak, aku dah taip dengan font size yang paling gemuk sekali. so, selamat mengira la ye sahabat2 ku. haha* bajet korang kira je, choy!*


tapi kalau aku buat entry sedih or bengang, takde la bangang sangat aku letak haha.


example.*entry sedih*


nenek aku meninggal dunia semalam, hahaha.


totally bodoh and sengal, or.


ada orang kena bunuh kat sebelah rumah aku. hee.


err, senget? no comment.


aku dengar cilita, semalam kau kena cabul ye? mua hahaha.


sangat sadis. zzzz.


aku hope, takde la ada yang bangang sangat buat gelak dekat entry yang tak sepatutnya letak benda tu. zzz. *aku suka letak zzz ni, haha*


cuba korang kira, dalam sehari, berapa kali korang taip, haha, hehe, hoho, huhu dan seangkatannya. 


sedar tak sedar. banyak je. haha. terima la kenyataan bahawa rakyat malaysia suka gelak!





4 ulasan:

Abhamz berkata...

salam, haha

nazrul ashraff berkata...

@ abhamz..choy!!

Heidi Shafiq berkata...

kuang kuang kuang... :P

nazrul ashraff berkata...

@ heidi ~ gaya gelak yg pelik..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...