Rabu, 16 Februari 2011

~desperate housewives.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum,


semalam, kat 8tV, ada cilita Desperate Housewives the latest season. perghh!! aku memang tak pernah miss la tengok cilita tu. cilita tu full of humour and awesome gi-la crocs attitude.


lynette, susan, gaby and bree.





this housewives are cool and gempak la. haha, aku kalau tengok cilita ni memang guling2 gelak tahap typo cipan la. cipan pun tak gelak macam aku. kah kah kah.


yang kat atas ni, the lastest one la.

aku lupa nama housewive baru ni, tapi aku kenal dia from cilita Ugly Betty. dia kat cilita Ugly Betty, perghh!! tahap setan marbeles mendedes jilat balik. kat cilita Betty tu, nama dia, Wilhellmina Slater. senang nak ingat sebab ada perkataan HELL kat nama dia.

so, we will see, apa new housewive ni buat. hee, get ready next tuesday, on 8tV, 10.30 pm. have a nice day!

done for this entry. :DD

p/s
cilita ni kadang2 full with crap and sex yang tak sesuai ditonton oleh remaja. hee, aku dah 18. :p

2 ulasan:

niesz berkata...

jarang tgk cite ni..dulu pnh la..tp skang sbb cite da bersambung2..tu yg jarang nk layan..

nazrul ashraff berkata...

hee...best oo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...