Isnin, 7 Februari 2011

~ bila budak PLKN bercerita.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 10.30 pm. sekarang aku layan lagu I'll Be Missing you by Puff Daddy & Faith feat 112. choy. lagu ni best giii-la kot. and sekarang jugak before aku tidur, aku nak layan novel Lafazkan Kalimah Cintamu. choy! jiwang yo, jiwang!!!!!! *k, berhenti menjerit,get it*


tak jiwang pong kawan2. tipikal novel la kan. :p


back to entry, Bila Budak PLKN bercerita. 


hari tu aku ada outing dengan kawan aku which is Miss Sya *the lepaking gegurl PLKN* and Miss Qama *gegurl KFC* and kitorang borak tak ingat dunia. hee, aku suka lepak dengan diorang. when talk about gossip *lalala*



kitorang lepak carrefour dari pukul 6.30 petang sampai pukul 9.30 malam. huu...nasib baik aku tak bawak khemah lepak tidur situ sekali. :p disebabkan Miss Sya balik kejap dari PLKN sebab cuti CNY, dia pun cilita la pengalaman dia menjadi PLKN gegurl selama sebulan kat Kuala Kubu Baru.

"korang teka ayat paling pemes kat PLKN apa dia?" tanya Miss Sya.

angkat bahu " mana la tahu."

"kat situ, kebanyakan girl,girl suka sangat cakap FUCK. contoh la, diorang benci budak tu, diorang akan cakap, aku FUCK budak tu."

gelak. "gila ganas la."

"aku team BRAVO, kebanyakan team aku akan panggil FUCK tu kat budak2 CHARLIE sebab ada lesbian tu minat seorang girl team aku."

"choy!" gelak lagi. " bahana baca cilita Marked la ni. hag hell, easy pissy."

"english book." Miss Sya menjulingkan mata ke atas. " tapi aku tak pernah lagi la sebut FUCK tu. tapi ayat kat situ memang pemes la. FUCK je."

gelak lagi. berapa banyak daaa gelak. :p

moral of the story.
perlu ke cakap fuck? aku rasa budak2 perempuan ni, entah2 maksud FUCK pun tak tahu. haha. *kenapa aku buat caps lock kat perkataan FUCK?????*takde motif. zzz.

4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

huahahaha lafazkan kalimah cintamu ? tengku ryan ameer dgn tengku aqilah. huahaha x jiwang sgt kot cite tu tp ade gak ayat2 die yg overdose pengaratan =,='

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ tau takpe..zzz

niesz berkata...

ade org tu xdpt plkn..smpai merayu nk plkn tu..hahahaha...ni mesti sbb xreti nk duk uma diam2..

nazrul ashraff berkata...

@ niesz ~ plkn best kot!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...