Isnin, 7 Februari 2011

~ tunggu azan isya'

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 8.30 pm. aku malas nak blogwalking and aku akan blogwalking bila otak dalam kepala aku suruh aku cuci mata. :p


sekarang kat window media player aku, Demi Lovato tengah nyanyi lagu Got Dynamite. kepala aku? em, ok la sikit. *sikit je!*


hari ni , 7 february 2011. hari jadi ayah aku! hee, appy bezday ayah!! may your life in a bless of Allah. :)


aku sebenarnya tak tahu nak tulis apa. tapi aku hadap jugak blog ni sebab aku rasa benci nak hadap facebook. sebabnya?


ada annoying people kat facebook nu ha! choy! aku benci giiii-la. boleh tak kalau aku online, kau tak payah nak hantar chat. k, find. aku bukan nak bajet artis ke hapa ke. tapi kalau aku tak reply tu buat2 paham je la yang aku cukup benci dengan kau!!


adui! bertambah dosa aku mengutuk minah ni.


kalau kau ni Hana Tajima ke, Cik Epal ke, dengan suka sukinya sambil joget lambak aku reply kau punya chat kat facebook tu. tapi kalau dah tak tunjuk gambar pun kat facebook, 


huh, hampeh tahi kucing berbau kentut *ajaran vampire*


stop pasal annoying people kat facebook. malas aku nak cilita panjang. pffft *bila aku mencarut,choy!* aku dah remove dia dari friendlist aku. YEAY! *tango kejap!* lalalala.


bila nak azan ni. zzzzz


p/s 
aku diet yo!! haha, tak dinner sebab takde selera.
gagagaga.





aku ingat baru nak ngap bear sebelah tu. tapi sayang. dia takde daging. dia ada lampu je. sob sob sob *kesat mata*



4 ulasan:

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

watla cam naz. deactivated trus fb. dah bohsan. hehee

nazrul ashraff berkata...

@ naz ~ da tw pn..

niesz berkata...

bgus nye tggu waktu solay ek..lelaki idaman malaya nie..hahahaha...

nazrul ashraff berkata...

@ niesz ~ haha..baru tw ke..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...