Isnin, 7 Februari 2011

~ twitter punya pasal.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi aku layan twitter. hee, twitter tu memang tempat stok mencarut je. so, ni apa yang aku baca and aku post balik kat sini. haha, jangan terasa k, 


semuanya pasal typo nama artis *kalau nak baca , sila buat right klik ye*


contoh :


irwansyah -> irwan shit.


britney spears -> britney speaker


david beckham -> david backhand


vanida imran -> vanilla imran


50 Cent -> 50 kupang


Heidi Klum -> heidi kolom


imran ajmain -> imran ajak main


lady gaga -> lady gagap


agnes monica -> agnes mau nikah


melly goeslow -> melly goes blow


catherine zeta jones -> catherine zeta bones.


DJ Uno -> DJ kuno


Pittbull -> pittbullshit @ pittbulldog


Bruno Mars -> borneo mars


Tom Cruise -> tom kurus


awal ashaari -> lambat ashaari


Glee -> Gleemat (geli + mat )


fasha sandha -> fasha sendat @ fasha sandar


maria ozawa -> maria ogawa


tiz zaqyah -> tits zaqyah










huh? ni bukan aku buat yep. haha, aku layan twitter sekali jumpa daa benda ni. choy!! terus aku post. :p sumpah aku tak buat ok!!!!!


have a nice day. :D

8 ulasan:

niesz berkata...

hahahaha..xley bla btul la..tp mmg pon..nk maki2 semue kat twitter..haha..

nazrul ashraff berkata...

@ niesz ~ tw x p..

mie~razShazmin berkata...

xde hina agy ker??
hahak..

athirah berkata...

apa kes?? HAHAHAHHAHAHA...

man yusoef berkata...

ada twitter..tapi tak reti guna..haha..bole?

zati berkata...

sumpah aku tak percaya kau tak buat :P

Amanie Ashraff berkata...

*aha sumpah aku x buat ?

lg la aku syak ko pun terlibat gak. ahahaha

bidadarihijau berkata...

haha..kelakar jerr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...