Sabtu, 19 Februari 2011

~ bila aku jadi budak skema.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


orang selalu cakap, ketua pengawas tu budaknya skema.


huh? mahunya aku mati terkejut macam tu.


skemanya aku. =(



orang selalu cakap, budak kelas sains tu sikat rambut tepi.


huh? aku nak pengsan kejap.





yeah! rambut aku..pewitt!!


orang selalu cakap, budak pandai tahu baca buku je.


huh? sure aku muntah darah.


aku paling tak pandai amik gambar skandal.



haha, tak paham sungguh aku dengan orang yang suka cakap cam gi tu, aku ketua pengawas, I mean EX with capital letter of E and X. and bila aku pergi mana, orang tak percaya aku ni ketua pengawas sebab otak aku yang sengal and aku suka buat perkara tak betul. 


tapi, kenapa orang selalu cakap ketua pengawas, budak kelas sains and budak pandai ni seorang yang skema? isk3x. anda2 sekalian kena tukar mentaliti itu ye,


aku rasa, budak2 kelas sains la yang paling kewl sekali. choy! aku memang rindu tahap geboi la dengan sekolah. make that thing, make this thing. bawak laptop pergi sekolah, bawak kamera, bawak notebook and segala bagai lagi la. hee. totally kenangan la benda ni.


budak kelas sains memang suka panjat sana sini.

pengawas-pengawas memang suka fesyen.

ketua pengawas pun best jugak main apit2 ni. :)

gurau2 macam gi-ni. choy! haha. aku tak pandai pun.

tapi kitorang suka keluar malam ramai2. :))

err, haha. komen la sendiri.

tapi kitorang suka amik gambar ramai2. :DD

ha-ha, siapa kata budak sains tak pandai fesyen? meh aku siat kulit kepala korang.

 tak suka baca buku pun sebenarnya!

kitorang suka conteng2!

baring kat tengah jalan.

main kasut..

suka amik gambar!
panjat2 itu pasti.

tapi yang penting. budak2 kelas aku semuanya best2. :)) wah! budak kelas sains tak tahu amik gambar! haha. and again. skemanya aku.. hee.

have a nice day!









2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

sape kate budak sains cmtu? grrrr neh nk marah neh. itu zaman ortodoks punye cite. skang tidak lagiiii
eh btw cerpen aku da siap. lalalalalaaaa

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ hee..bila nak post cerpen ko??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...