Sabtu, 19 Februari 2011

~segmen siapa paling kreatif.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

Assalamualaikum.





tadi aku blogwalking kat belog pilihan hati and dia cilita pasal Insan Kesepian. haha, sedih sungguh cilita tu. boleh la aku nak bermandi air mata darah. k, hiperbola melampau.


@entry Insan Kesepian

lepas tu, dia ada mention pasal segmen. hee, segmen-siapa paling kreatif.


@segmen siapa paling kreatif

k, aku nak mula menjadi kreatif ni.


aku berblogging kerana aku ni cepat bosan. aku ni memang duk selalu melayan net pagi petang siang malam. and kalau hari2 layan facebook and twitter, bosan jugakkan. sebab tu la aku berblogging.


nak berblogging ni bukan senang tau. aku selalu jugak la pengaruh kawan aku and join berblog ni. ayat paling pemes yang aku dengar.


"aku tak pandai la."


ataupun.


"takde idea la. bukannya update selalu"


hee, apa la anda2 sekalian ni. disebabkan aku ni lepasan SPM 2010, maka dengan penuh takzimnya *macam baca mohor duli paduka pulak!* aku tengah tunggu result spm aku. choy! takkan la nak tercongok duduk rumah je.


aku kerja malam, jadi tutor. haha. tak percaya sungguh aku. aku jadi cikgu! jadi, perlu la aku mengasah bakat penulisan aku ni. berblogging ni always buat otak aku bergerak. choy! banyak yang aku pot pet pot pet. 


tak dapay pot pet pot pet kat alam nyata, kat blog pun jadilah. haha, Belog pilihan hati, siapa suruh buat syarat.


patah perkataan takde limit.


sekarang kau baca la aku punya entry yang panjang menjela ni. haha. aku bukan la kejam pong nak paksa korang baca entry panjang2. kang nanti seluar korang terkoyak, siapa nak jahit pulak kan. mana tahu orang yang korang tunggu jahitkan tu kat oversea. *k, tak paham buat2 paham je*


apa yang aku mencarut ni. ngee. k, done for this segmen. again, wanna join, klik je kat atas tu. 


have a nice day!

7 ulasan:

al_hakim berkata...

mmg pantas..huu..ayat tu macam kenal je..huu..ape pun masyeh cos sudi join..=)

nazrul ashraff berkata...

@al ~ no hal!

aqim berkata...

wow..great..!!

padlie berkata...

menarik gak..
kena bebaik ngan juri ni..
ajak ngeteh dua tiga kali..

nazrul ashraff berkata...

@ aqim ~ hee..

@padlie ~ ngopi-ngopi seklai kat mapley!

Sunah Mohammad berkata...

all the best ye... :)

nazrul ashraff berkata...

@ sunah ~ thanks ,,hee.:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...