Ahad, 20 Februari 2011

~segmen : saya seorang blogger yang aktif.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


baru online pukul 2.00 petang tadi. bukak twitter dulu and pastu bukak facebook. dah sok sek sok sek, baru jenguk belog. terkedu kejap. :))


thanks to cik_zetty yang susun widget aku. aku ni memang buta widget tahap bima sakti la. haha, my bad. :(


tadi , blogwalking kat belog Wacanaku and nampak segmen, terus aku buat entry ni dengan semangat yang berkobar-kobar! choy!!


BEN ASHAARI


siapa yang nak join, boleh klik bawah ni.


@segmen Ben Ashaari

tu je. easy pissy. :))


nama yang aku mention kat atas,


@zaty & lappy
@wacanaku

done. have a nice day. :DD

2 ulasan:

fizalinolie berkata...

Yeah! kita sama2 join... singgah dan follow kamu. kalau ada masa singgahlah ke blog saya :) keep in touch...

nazrul ashraff berkata...

@ fiza ~ if ada masa , i will ..:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...