Isnin, 21 Februari 2011

~berborak tak ingat dunia.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tepat jam 12 tengah malam tadi, emak and ayah aku punya fon, dapat free call daripada maxis. entah macam mana , ayah aku boleh dapat free call ni sedangkan bezday ayah aku, 7 february 2011. ecece, maxis nak ambik hati ayah aku la ni. suruh topup banyak2 beribu-ribu lemon.


pape je la. yang penting, aku yang dapat benefit. haha. aku bab2 free ni memang pantas. kah kah kah. tepat je pukul 12, terus aku call kawan aku yang lepak kat kL nu ha. 


choy! dia ni dulu banyak sejarah jugak la dengan aku. haha. part gonjeng2 tu, semua dalam kocek dia. haha. tapi kekadang aku ni suka tipu dia. kadang2 je! ada alasan tau sebab aku ada misi .:) ngeh3x. 


pasal misi tu lupakan je la. aku borak dengan dia dari pukul 12 sampai la 5 pagi. haha. tak berhenti-henti. lama gi-la. telinga aku sampai berasap sebab panas gi-la kuasa sepuluh belas! ye la, fon melekap kat telinga je. mana tak panasnya.


pagi tadi, dia bagi tahu aku, dia masuk hospital sebab doc kata, tekak dia berdarah. alamak, dia sampai batuk darah tu! aku ke puncanya? ye la borak sampai 5 jam. hee. kepada Reen, I'm so sorry yo sampai kau masuk hospital segala bagai. aku suruh kau tidur, kau tak nak, nak jugak borak sampai batuk berdarah. 


padan muka!haha, kiddin je k. choy! aku doa banyak2 tau masa subuh pagi tadi hope kau elok balik. jangan la dia mati ke hapa ke. kang aku pemes pulak. paper je la.


done for this entry. have a nice day!

7 ulasan:

Eyka berkata...

wah2~ sonok ye dpat cll free!! suke tau kalu dpt skrg..duit tarak! hu!:(

nazrul ashraff berkata...

@ eyka ~ yap..mmg best..hee

zacky ~786~ berkata...

perghh dpt free kol... jeles2..

Amanie Ashraff berkata...

hahahhaa ko mmg la budak byk mulut. kepoh!

man yusoef berkata...

aku dpt free call...tapi tak reti gunakan dgn sebaiknya.hahaha

nazrul ashraff berkata...

@zacky~ jajaja..sila la jeles..:P

@amanie ~ mana ada! aku pendiam :p

nazrul ashraff berkata...

@man ~ haha..adoi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...