Selasa, 22 Februari 2011

~ sakit kepala.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


sekarang, masa aku buat entry ni tepat jam 2.22 petang. hee, ok, get serious. semua orang pernah sakit kepala right? tapi yang tak best pasal sakit kepala ni, kita rasa macam nak hentak kepala kita dekat dinding je kan.


masa tu la, dengar lagu yang mendayu-dayu macam titanic tu pun, rasa lagu tu macam lagu Nightmare Avengald Sevenfold. pagi tadi aku sakit kepala. pastu boleh pulak ada yang bantai suka. :(


cis, tak pasal2 kena maki dengan aku. hee, sorry la ye kawan. kalau aku tengah sakit kepala, jangan la kau buat scene ngeri sambil tergedik-gedik mesej aku. kau buat tarian bogel goyang sana-sini pun, takdenya aku teruja.


sebab kalau aku sakit kepala, masa tu la aku jadi gorilla tak cukup makan. jadi, sudah terang lagi bersuluh sampai nampak lubang hidung yang gorilla itu sifatnya tak melayan mesej tergedik-gedik luar alam.


nak mesej elok2 tak pe jugak. k, find, nak tanya khabar bla bla bla. tapi bi-la kau gelak sebab aku sakit kepala, bukan handphone kau je aku baling kat dinding, dengan kau2 sekali aku campak kat dinding. :p


hee, masa sakit kepala, memang best je mencarut. kan? kan? kan? haha, tapi aku tak nak la mencarut dekat korang. sebab korang ni baik. hee. aku sayang follower aku. :DD


k, stop part jiwang karat. tu je aku nak cakap. :)
jangan lupa solat and lunch. have a nice day.

2 ulasan:

.:rizaL:. berkata...

baling handphone kat dinding ye. byk duit? haha

nazrul ashraff berkata...

@ rizal ~ haha..aku baling fon dia , bukan fon aku!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...