Isnin, 21 Februari 2011

~contest : ada apa pada nama.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi aku belogwalking and tadaa! ada jumpa contest. 





siapa2 yang nak join, boleh klik sini.


@contest : ada apa pada nama 

bawah ni pulak, syarat2 contest.





bagus kan tuan punya contest ni. buat syarat2 cam gi-ni. senang aku nak copy paste and tunjuk dekat korang.


let's serious.


1~ tengha buat la ni. :)) link dah buat. :DD


2~done. sudah tepek pun. aku tepek guna gam gajah lagi. korang ada? 


3~nama penuh aku : nazrul ashraff.


al-kisah nak dicilitakan, mula2 mak aku nak bagi nama, Nazrul Aswad. hee, tapi tetiba jadi Nazrul Ashraff. haha, joget kejap. sebabnya? sis aku cakap dekat mak aku, Aswad dalam bahasa arab maksudnya hitam!


dengan sepantas kilat oranje, terus mak aku tukar nama dari nazrul Aswad kepada nazrul Ashraff. hee. choy! nama penuh aku Nazrul Ashraff Bin Buang. :)


nickname : takde. tapi di masa hadapan la, entah. ngee. tak tahu lagi sebab belog ni aku kongsi dengan bestie aku, Miss Sya. so, kena wait dia balik PLKN dulu untuk bincang dengan dia. :)


kenapa tuan punya contest guna Yad'z sebagai nickname dia.
ehem2. ni cuma pendapat aku je la. setelah hasil siasatan aku seperti ci comel conan *ecece* aku dapat tahu yang Yad'z ni nak jadi penulis. kan? haha, aku teka je. kalau salah, buat bodoh je ye. sebab tu kot dia guna nama Yad'z. haa! lagi satu, z di hujung nama tu, maybe merujuk kepada nama ayah dia kot iaitu, Zohardin. tibai je la. dah konklusi ni je aku rasa best. hee. :D


4~selesai. 


5~tag? em, aku nak tag siapa ye. ahah! aku tag Meaw la.


@meaw-meaw

6~kejap lagi aku letak. 


7~hope aku menang la ye. hee. 


done for this entry. have a nice day!

4 ulasan:

Cik Muda Sae berkata...

gud luck!

nazrul ashraff berkata...

@sae ~ thanks.

yad'z berkata...

dah bace.. thanks join..^^

nazrul ashraff berkata...

@yad'z~ takde hal!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...