Sabtu, 26 Februari 2011

~ bak kata Maria Elena ~ karaoke!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hari ni aku pergi kenduri dekat rumah kawan aku, Shahrul Rizan. masa mula2 aku bagi tahu dekat mak aku.


"mak, petang nanti orang nak pergi rumah kawan orang kawin dekat lorong anggerik."


"oh, tu rumah kawan kau! mak pun dapat jemputan jugak. siapa yang kahwin? kawan kau ke?"


kepala aku terhantuk dekat dinding stor.




sampai je kat tempat kahwin, terus kitorang amik pinggan and makan. :) and menu utama aku, semestinya ayam goreng yang gemuk lagi sedap! kah kah kah.
weii! vampire pun telan ayam jugak!


after that, kitorang pun makan lerr. and usually, kat rumah orang kahwin mestilah ada karaoke right? and aku rasa pak cik yang nyanyi kat situ, memang tak pernah tengok video Maria Elena yang pasal karaoke.


video youtube ni khas untuk kengkawan aku yang tahan gelak sebab jaga pankreas masing2 masa pakcik tu karok dengan suka sukinya.



aku harap, siapa2 yang nak karaoke kat rumah orang kahwin patut tengok video ni untuk ketahanan mental & fizikal. :p

aku bukan nak kata, karaoke tu teruk or bad or misery but yeah! kau orang mungkin tak sedar, ada pankreas yang rosak bila kau orang nyanyi.

and pencemaran bunyi juga. kan bagus kalau nyanyi dalam bilik air je. :P

tu je aku nak cakap. daa.





and damn! aku benci ayat 


"follow me back."



6 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

OMG!!x best ke maria elena ni nyanyi..x nak tgklah video dia..

nazrul ashraff berkata...

@rozuan ~ tengok je la! kelakar!!

Nasuha Salleh berkata...

adui..
sakit perut gelak =p
karaoke dlm toilet jugak paling indah =D

nazrul ashraff berkata...

@nasuha ~ tw x p!

~NySz~ berkata...

wow.. maria cool!

nazrul ashraff berkata...

@nysz ~ iyap!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...