Sabtu, 26 Februari 2011

~bloglist the most superb vampire.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hehe....thatz me..alohaa



aku nak masukkan only 10 blog je dalam bloglist the most superb vampire. dalam bloglist ni, kau orang akan permanent selama setahun.


6 dah terisi which is ada 4 je lagi.


yang dah terisi tu


1-hanis zalikha
2-ben ashaari
3-maria elena
4-fatin liyana
5-cik epal
6-elia.
7-
8-
9-
10-


4 spot left. siapa nak join bloglist the most superb vampire, syarat2 dia adalah..


1-buat entry pasal bloglist the most superb vampire and link kan ke entry ni.
2-kau orang tepekkan gambar aku yang vampire gi-la tu tu kat dalam entry kau orang.
3-jawab soalan mudah ni.


kenapa belog kau orang patut masuk dalam bloglist ni dan sebaris dengan belog2 superb ni?


4-tag kan kepada 2 orang and pastikan diorang tahu.


senang je kan. 


tu je. terbuka kepada siapa2 sahaja asalkan dia ada belog.that's enough. aku akan pilih belog yang paling cool and mempunyai entry yang paling bagus. so, fair and square right? jumlah follower anda tidak mempengaruhi. :)


daa. hope the best get the spot!

10 ulasan:

syaz rini berkata...

http://syazrini89.blogspot.com/2011/02/most-superb-vempire-pon-nak-buat.html

tgk ni..

athirah berkata...

wei... mentang2 ak x superb.. ko lupa ak kan.. cmni laa... ;(

Hafriz Mohamad berkata...

alamak.. x smpat la nk bt entri..huhu.
masukkan jer la yerp...hihihik

farhaniza azman berkata...

tarikh tutup bile? nak hantar tp bz sket..

nazrul ashraff berkata...

@syaz ~ wiii..dah tengok..

@athirah ~ ha-ha..takde jadah..

nazrul ashraff berkata...

@hafriz ~ ha-ha...nampak penumbuk! hee..

@farhaniza ~ wiii..belum diputuskan lagi..

AdyBudika berkata...

http://www.adybudika.com/2011/02/bloglist-most-superb-vampire.html


Join beb :) hayati dengan minda dan terus ke hati k :)

Sunah Mohammad berkata...

saya malu nak join ni....

http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/bloglist-most-superb-vampire.html

zati berkata...

sorry lambat, dah siap

http://zakmalstory.blogspot.com/2011/02/bloglist-most-superb-vampire.html

Gadish Lollipop berkata...

done
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/02/bloglist-most-superb-vampire.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...