Ahad, 27 Februari 2011

~ aku dah sneyum sampai ke pagi.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


first of all, hari ni aku nak mention, aku akan bawak kereta! yeah! ha-ha. finally setelah lesen kereta aku terperap comel kat dalam dompet. dapat jugak kau merasa udara segar kan lesen. :) kalau ada polis datang, dengan bangganya lagi suka sukinya aku akan menunjukkan lesen kerata ni kepada mat-mat polis di luar sana. kah kah kah. stop evil laughing.


actually, aku nak bagi tahu yang aku geeeeembira sangat dengan second belog aku. wiii. 


@I'm the novelist

aaaaku suka sangat dengan orang yang suka baca novel aku. wiii. ha-ha. so happy tunggang terbalik. masa aku buat entry 


@hubungi saya

aku dah start senyum tak sudah. ha-ha. happy ooo! aku sayang kau orang. love muah muah muah. :))


kepada yang tak tahu, aku ada buat novel and tajuk dia My Evil Girl Name's Lily. siapa2 yang suka baca novel, boleh je jenguk link yang memula aku bagi tu. by the way, yang tak nak jenguk pun takpe. ni aku bagi sikit sinopsis. wii. so far aku dah post 5 chapter my evil girl name's Lily and aku baru siapkan 12 chapter. ha-ha. kepala dah senget. zzz.



Sinopsis~

Berita dari Head Prefect Of Secret.

Siapa cakap sesiapa sahaja boleh berpindah masuk dan belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Kurshiah?
Perhatian semua. Bukan semua pelajar boleh bersuka-suki belajar di sekolah itu ya. Kenapa? Hal ini kerana sekolah itu adalah sekolah yang penuh dengan gosip dan saingan. Sesiapa yang rasa dirinya lemah, sila jauhi sekolah tersebut. Jangan risau semua! Secrets akan melindungi anda semua.
Amaran ini bukan main-main!!


Berita dari Truly Gossip.

Hello everybody, here I back. Anyone miss me? Say hello to legend of the school which is me. 2010 is come as what you wish student and if all of you want some great gossip, just waitin studs. Don’t worry and be happy when I said gossiping is start.

XoXo, Truly Gossip.



Berita dari Cikgu Zaini.

Selaku guru disiplin saya akan menjalankan tugas saya dengan baik. Terima kasih kepada pengetua yang memberi kepercayaan kepada saya. Sistem grouping akan terus berlangsung dan legasi itu harus diteruskan.
Kepada semua pelajar baru yang mendaftar masuk tahun ini, bergembiralah selagi boleh bergembira.


Berita dari Congeniality.

Aloha semua. Congeniality akan terus memenangi  grouping campionship and watch out other grouping. Anda-anda sekalian tidak akan menang. Kepada sesiapa yang tidak mengenali Congeniality, make your wish and kami akan mengenalkan diri kami kepada anda. And not forget, say boooo to CC Boy.


Berita dari Dr. Love.

Dr. Love di sini memberikan nasihat chenta. Heh. Not in bad way but in a good way. If anyone of you, ada masalah tentang chenta, just visit my blog, azra-ashra93.blogspot.com or you can texting me at 0810011.

You know you love me.

Masih berminat untuk mengetahui lebih lanjut? Anda diterima masuk ke SMK Raja Kurshiah dan saya akan memberi peluang kepada anda bagaimana rasanya hidup dengan tekanan. Sila ambil borang di pejabat sekolah. :))


tu je aku nak bagi tahu :)) have a nice day!

7 ulasan:

Woofer Storm berkata...

bro bnyk gila ke novel akak bro tu???kalau bnyk,jom share2 ngan sy..hahaa
sy suka je novel..hehee

follow sni^^

si ngokngek berkata...

warghh...nanti bawak aku sekali,nk jugak naik kereta kau

biha yahya berkata...

ea nak round2 nek kete sma leyh ? haha !

nazrul ashraff berkata...

@ woofer ~ wiii.. banyak je..ha-ha..kita 1 team! high five kejap!

@ngokngek ~ haha..boleh je..:p

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ boleh!!

biha yahya berkata...

nazrul2 , bhaha ! cm ne mau jejalan ? FAIL sudaa ~

nazrul ashraff berkata...

@ biha _ lesen da dapat..boleh je gonjeng2..kah kah kah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...