Rabu, 23 Februari 2011

~ seronok sampai ke bulan.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hee. aku nak senyum lebar dulu sampai boleh terbelah muka aku. :)


ady budika kata, 


"nak suggest blog2 ni untuk korang...:) aku suka diorang..harap korang suka.."


and salah satu blog yang Ady Budika suka tu ialah belog aku. wahhh!! masa aku tengok tu, aku dah terkebil-kebil tak percaya. gulp! terus aku gelak guling2. wiiii! suka gi-la.


Ady Budika
kenapa bila aku pandang header ni, aku selalu ingat dekat Mawi? padahal aku bukan minat dekat Mawi pun.

aku kenal Ady Budika ni dari belog Eddy Syrol. masa tu Ady Budika ni ada buat contest dekat belog dia. ngee. aku pun join la dengan suka sukinya padahal contest tu sangatlah sedih sebenarnya. :(

aku tak menang pun contest tu. tapi Ady Budika ni baik tau. contestant yang tak menang pun dia bagi hadiah sagu hati. :) menunjuk la aku kat keluarga aku. emak aku jeles la tu sampai tanya banyak kali.

"kau dapat dari mana? hadiah yang dari 8tV tu kenapa pulak?"

"dapat hadiah dari belog."

bagus kan Ady Budika ni. ngeh3x. sekarang pun Ady Budika ada buat contest. awal2 lagi dia ada kata 

"tak menang pun dapat hadiah sagu hati."

aku ni suka sangat join contest sana sini and contest tu pun secocok je dengan jiwa aku. haha. apa yang aku nak sampaikan kat sini, best je dapat barang free. :p

tu je aku nak cilita pasal Ady Budika. ;)

perkara yang aku mention dekat atas.


p/s
fakta : ady budika terkenal dengan froggy dia. :p

have a nice day. masa untuk upload picture dekat facebook. daa.




6 ulasan:

AdyBudika berkata...

hhehehe..thanks beb :)

SaYraH WonDerLanD berkata...

wah wah..Sarah je belum buat satu entry Terima Kasih Untuk AdyBudika ..

nazrul ashraff berkata...

@ ady ~ no biggie..:)

@sarah ~ haha..buat cepat! annti ady marah..hee..

niesz berkata...

gud luck kamu :)

Qaseh dalia adelia berkata...

yeyyy ...termasuk jugak hhihi

nazrul ashraff berkata...

@niesz ~ thank u..:p

@qaseh ~ haha..tak sangka la pulak..ngee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...