Jumaat, 4 Februari 2011

~ aku pun terasa jugak woi!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


sekarang almost 2.40 petang masa aku buat entry ni. aku selalunya agak terkedek-kedek bila buat entry. k, whatever. huhu, aku kan buta huruf kat lappy ni, so, my bad, my bad.


hari ni aku ingat nak pergi date dengan someone. pewwitt! tapi dia ada hal la pulak. dia kata dia ada kenduri and dia nak shopiing beli jajan kat mall before masuk hostel balik. huuuuhu, sedihnya, k takpelah, esok boleh date kalau dia or aku takde hal. haha.


k, lupakan chapter jiwang di atas sebentar tadi,haha, back to entry.


aku pun terasa jugak! huh? pasal pe ni? siapa yang terasa? 


aku ?


kau ?


jiran kau ?


awek aku ?


ke awek kau ?


hari tu aku dengan kengakawan aku pergi rumah cikgu aku sebab nak lawat anak dia kejap. anak dia sakit sebab ada setan duduk melepak kat dalam badan dia. sob, sob,sob, apa ke jadahnya setan tu lepak kat dalam badan dia? tu aku tak tahu sebab aku bukan setan. *that's for sure sebab aku vamp! haha*


kalau korang nak tahu, korang tanya la sendiri setan tu wokeh! anak cikgu aku yang sakit tu, kita panggil dia as a R la. pakwe R tu siap datang kot jenguk R. merentas negeri gitu * ye ke? haha* choy! siapa yang tak sayang kekasih hati. lain la kalau korang tu couple just for fun, tu namanya couple takde sivik! hee.


sekali kawan aku cakap camni kat aku.


" kalau kau mesti kau tak jaga awek kau kan? ala, aku tahu sangat."


aku buat bodoh je la sebab aku tak tahu nak cakap apa. terkedu? of course aku terkedu! ingat aku tak sayang ke kat awek aku ke? * kalau aku couple la!*


kalau kengkawan yang sakit, tu pun aku risau, ni pulak awek aku * again! aku tak couple lagi! contoh je ok."


ingat aku takde perasaan ke hapa? aku terasa woit dengan apa yang dia cakap. gelak,gelak jugak. tapi tak payah la nak cakap cam gi tu. sedih gi-la kot!


bosan la aku buat entry sedih ni. done for this entry. :p 



3 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

ahaha relax la bro. sket jek tu. aku lg la pena kaw2. itu olang ouh mmg x syg mulut

nazrul ashraff berkata...

haha.choy! skit aty oo..

Tanpa Nama berkata...

aku tau cpe yg ckp 2...
hahaha




ayue

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...