Selasa, 25 Januari 2011

~ scholarship dan Miss Dyana.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


hari isnin * 24 januari * hari tu, eh, semalam la kan? ngee, aku jumpa kawan lama aku, Miss Dyana, aku kawan dengan dia since darjah 4 sampai tingkatan 3 before dia belah pergi SBP masa tingkatan 4. 


masa aku sampai kat sekolah, tetiba ada orang jerit panggil aku and tadaa! it's actually our dearest Miss Dyana. haha, miss her so much and I like when we always talk about gossip and stupid stuff. haha. Miss Dyana ajak aku pergi bilik kaunseling * i miss bilik kaunseling! * tapi aku already cakap kat dia yang aku nak pergi berlatih bawak kereta.


then dia bagi tahu, 25 january * hari ini *, dia akan pergi interview scholarship untuk ** University. pastu aku cakap yang aku pun dapat scholarship tu.


" kau pergi tak?" tanya Miss Dyana. 


" tak, aku dah buang dalam tong sampah." 


gelak.


pastu aku tanya dia pulak.


" tapi kan kalau kau amik scholarship ni kau kena gak study kat situ. kenapa amik?"


" aku nak amik feel and nanti bila nak interview untuk Mara dengan JPA boleh la tahu cara2 diorang nanti,"


a'ah la. bila aku pikir2 balik, betul jugak apa yang dia cakap tu. tapi bila aku pikir balik, eh, 25 januari ada JPJ test. hee. sama je aku tak boleh pergi untuk interview tu.


pape pun, goodluck to you Dyana and wonder gak apa yang kau bagi jawapan dekat interviewer tu pasal soalan Current Issue Nowdays. ngee. :D


kalau aku? aku cakap pasal teeett. haha. entah *angkat bahu *
apa yang aku nak jawab ea?

2 ulasan:

niesz berkata...

gud luck test jpj nnti..hehe..

nazrul ashraff berkata...

@ niesz~ dah selesai pun..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...