Selasa, 25 Januari 2011

~jpj test.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


hari ni 25 january 2011. 


ngee. aku ada jpj test and rasa nak amik jpj test ni lagi dup dap dup dap daripada nak jawab add math masa spm nu ha. aku study lesen kereta kat Rakan Ehsan Driving Academy kat Meru. haha, lepas ni aku dah tak jejak kat situ lagi! yeay! aku orang ke 8 yang kena test daripada berapa entah. aku tak tahu. tapi lebih daripada 60 orang. almost 90 orang kot.


my feelong korang jangan cakap la. jantung macam nak tercabut oo! * aku rasa aku terlebih react * by the way, before sampai kat Rakan Ehsan Driving Academy, aku kena amik nombor pendaftaran dulu kat tempat aku daftar tu. eh? Najib pun ada sekali. Najib ni dulu kawan aku since darjah 4 sebelum dia secondary kat STAR.


Najib dapat nombor 55 meanwhile, kawan aku yang lagi seorang, Badin, dia dapat nombor 51. eh? kiranya aku antara manusia yang bertuah la dapat nombor awal ni. ngee, last year, masa aku nak amik ujian lesen motor, aku nombor yang ke 93 kalau tak silap. sangat dirt! gi-la. aku tunggu lama gila kot masa tu.


bila dah dapat nombor 8 tu, em ok, not ba, bla bla bla.


membukit < click >
parking < click >
3 penjuru < click >


anda lulus. I'm so happy!!!


lalala, aku dah suka gila la. haha. masa tu memang bersyukur tahap tak boleh kira. senyum sampai telinga * k, yang ni aku tipu, hehe *. then, wait sebentar kat tempat menunggu before diorang panggil untuk sesi 3 which is sesi jalan raya.


aisey, sekali aku dapat yang JPJ muka ketat. that JPJ sangat garang and tak banyak cakap. first of all, aku senyum sampai ke telinga * bukan nak amik hati, haha *, then he reply with ketat face. oookey. sekati la nak ketat ke longgar ke. ada jugak aku nak tanya , tak letih ke tunjuk muka ketat macam tu........


hee, tak berani nak tanya, tak pasai-pasai aku dapat 0/20. haha.


masa study kereta, kitorang belajar 2 jalan which is Jalan Panjang or lebih di kenali sebagai Jalan A and another one is Jalan Pendek or lebih dikenali as Jalan C. JPJ tu tak bagi tahu aku jalan mana yang patut aku amik, so, senang cilita, Nazrul amik jalan pendek. zzz


aku tengok score aku * macam kuiz la pulak * 16/20. aku tengok apa kesalahan aku.


tak main * uji sebenarnya * lampu kiri & kanan 
tak main viper * betul ke eja? *
tak guna gear yang betul
lagi satu tak ingat....


eh? punya la aku dengar sret sret sret * bunya viper * masa aku buat. mesti JPJ tu tak nampak and tak dengar. em pape je la. yang penting aku dah lulus. haha. 16 pun 16 la. tak kisah . :D


pastu jumpa anak my cousin, Hidayah kat situ. dia amik lesen motor and she did it vey well. olalala, so, aku dah berjaya and aku happy gila and uncle tempat aku daftar tu cakap Jumaat ni dah boleh dapat P. with capital letter of P ok! haha. * aku tahu aku agak teruja! hee *


i'm so happy and bersyukur kepada Allah. :D
alhamdulillah. 
no words can show my feelong. 

4 ulasan:

niesz berkata...

ley la join niesz..p stand for profesional..hahaha..

nazrul ashraff berkata...

@ niesz ~ haha..yeah!! i like that

Amanie Ashraff berkata...

bro, nnti bole amik lesen f1 lak :p

nazrul ashraff berkata...

@amanie~ sure kemalangan..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...