Selasa, 25 Januari 2011

~ gadis semasa sunsilk part 3.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


quick entry before shower.


good evening everyone. heya! now, 6.30 petang, baru selesai tengok Gadis Semasa Sunsilk part 3. lalala, cilita tu sangat best oo. I mean, perjalanan hidup Melda Ahmad so interesting. hee,


question


"bolehkah Melda Ahmad survive from reporter?" 


hee, aku rasa boleh je and perghh, that reporter yang pakai tudung ganas gila soalannya.


" kenapa sunsilk melibatkan diri dalam musician?" * kind like that la soalannya *


ecece, tak salah kan kalau sunsilk nak lebarkan sayapnya ke medium yang lain. aku suka gila part Wardina mencelah. haha, sangat gempak oo and her ayat bila menjawab give a nice feedback kepada reporter yang pandang kecil kebolehan Melda. 


aku? kau sokong je dengan apa yang Wardina cakap.


" Melda bukan gadis biasa."


ngee. she a singer, a lyricist and yang penting, dia sopan! tak buat benda luar alam and she look so nice * aku rasa Melda sangat baik! * wink wink wink. next week.


" err, guna laptop and nyanyi dalam kereta." * aku tak berapa ingat *


and ajai say something. nak tahu tengok minggu depan je la. hee. ahah! tak sabar nak tunggu untuk next week part 4. lalala. next tuesday, 6 petang hanya di tV3. aisy, semalam aku promote tV2, hari ni aku promote tV3 pulak. haha, ni kena minta gaji ni. pape pun.


to Melda Ahmad , good luck and give your best ok, for you, for us and for others. have a nice day everyone. sweet smile.


here I give to you. Sugar Love Cookie feat Melda Ahmad, Kau Dan Aku.


done already. 
kalau suka komen la. :D

2 ulasan:

Miezah :) berkata...

rajin btol update pasal gadis semasa . ta tgk kat tv pon tape dh pasni . haaha

nazrul ashraff berkata...

@ miezah ~ ad ke cm2.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...