Jumaat, 28 Januari 2011

~it's all about picture.

 p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.



assalamualaikum.


hola. even dah nak dekat pukul 1 pagi, tapi aku masih menggagahkan diri nak buat entry. haha, bajet poyo je. k, back to the topic. it's all about picture.


last year, macam biasa la, setiap sekolah akan buat majalah sekolah. my school also tak terlepas * kenapa aku rasa macam kena buat karangan je?*, so, we decided to give our best picture to Editor. ye la, tahun akhir kan. siapa yang tak nak masukkan picture daring korang dalam majalah. haha. kalau ada gambar bogel, dengan gambar bogel2 tu sekali korang masukkan. tapi kalau kena talak 3 jangan salahkna siapa-siapa pulak. 


ok, done, berhenti merapu.


so, kitorang pun buatlah photoshoot khas untuk kelas kitorang. hee, takde masalah nak buat photoshoot ni sebab budak2 kelas aku memang semua ada bakat jadi model. haha, tak percaya? percaya la cakap aku. hee, even gambar ni biasa2 je, tapi tu tak penting! yang penting our bonding yang akan kekal sampai bila2. insya allah. :D


get ready...one ..two...three....jeng jeng jeng..


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


   






 hee. mereka2 sangat dasat. sob3x. takpelah. entry lain, aku letak pic lain pulak. nanti korang bosan pulak tengok gambar je. ke, mana la tahu, lappy korang loading gila tahap kerbau takde ekor,haha, tak pasal2 x dapat tengok gambar2 kitorang yang cun ni. ngee * blush jap *so, masing2 ada kenangan gambar majalah dengan kelas sendiri. am i right? hee, tak  payah aku tanya. dah sememangnya betul pong. have a good day everyone!! siapa2 yang dah tidur, harap2 dapat nightmare ye. hehehe :D

 

2 ulasan:

niesz berkata...

time skola mmg best..rindu2!

nazrul ashraff berkata...

@ niesz~ huhu..tol3x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...