Jumaat, 28 Januari 2011

~teka teki ting tong.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


tadi aku cari teka-teki kat net. so, terjumpa teka teki ni. hee. so, nak senang, aku copy plus paste je la. ngee, aku bukan copy plus paste daripada siapa-siapa punya blog. kang tak pasal2 ada pulak yang mengaku, aku copy plus paste daripada dia punya blog. 


penipu besar la tu namanya sebab kau pun copy paste dari situ. hahaha, k lupakan bab mencarut. ni teka-tekinya.


1) Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk, jilat-jilat bila dah basah baru cucuk.

2) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai

3) Banyak-banyak mi, mi apa yang boleh makan ngan ais

4) Kenapa anjing kencing angkat sebelah kaki

5) Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik

6) Apa binatang, badan kecik macam semut tapi mata besar "bulb" mentol

7) Mana lagi tua, motorsikal ke kereta?

8) Kangkang peluk, kangkag peluk, bila dah dekat climax pegang buah

9) Ahmad bin Abu, kambing bin apa?

10) Bagaimana nak bezakan ikan betina ngan ikan jantan?



hee, siapa ley jawab? haha, kalau boleh jawab, memang otak korang berfungsi sepenuhnya la. siapa yang tak tahu jawab, takpe. aku pun sama je team dengan korang. kuang kuang kuang.


next entry baru di bagi jawapan. zzzz

8 ulasan:

Abhamz berkata...

salam, payah jugak tu...senang tunggu next n3 je la...

Miezah :) berkata...

tau2 , tapi ta sume . nak jawab xD

3 : milo
4 : kalo angkat dua2 belah jatuh ah
7 : moto , sebab dye pakai tongkat
8 : panjat pokok kelapa
9 : kambing binATANG

ta tahu betoi ta . main blasah jee :D

Miezah :) berkata...

tertinggal haha .

10 : ikan betina : ikan duyung
ikan jantan : ikan bakar , sebab nama dye bakar . kan3 ?

Si DauN CeRi berkata...

terer miezah tu jawab an..
teka teki ni biasenye otak kene geliga.. masalahnye otak sy gigil.. abes cmne an? kah kah kah

logorithm berkata...

Kalau rajin google boleh dapat semua jawapan nih... hehe...

>>> BINGO!!!

nazrul ashraff berkata...

@ abhamz ~ haha..malas nak teka yew..hehe..

@miezah ~ haha..pandai teka..and the rest?? hehe

@ceri ~ haha..otak gigil g cek kat doc. haha..

@logo~ haha..cm tw2 je..

niesz berkata...

ala..xtau semue la..yg

1.cucuk benang kat jarum
2.
3.milo
5.lampu bilik mlm tutup, lampu stadium mlm bukak
6.chicken little..hahahahaha..
7.motorsikal
8.amik kelapa ats pokok

nazrul ashraff berkata...

@ niesz~ hoho..niesz teror aa mcm miezah..teett..tapi ada jwpn yg slh..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...