Jumaat, 28 Januari 2011

~borak tak ingat dunia.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


already Friday, 28 January 2011. tadi kawan aku telefon aku. Miss Dyana. aku pernah mention dia before this pasal entry scholarship. dia call aku sebab semalam which is 27 January is her mum birthday. so, dapat free calling.


dia call aku. perghh! haha. gosip je la yop. dari satu cilita ke satu cilita. from one gossip ke another great gossip. ngee. when it comes to great gossip, I really mean it. so lalala. gosip that stuff and that stuff before we ended it with another lalala plus great stuff evah.


see! dah lama aku tak bergosip since terperap kat rumah je. ye la. tanam anggur. mana taknya. sekarang aku tanam aggur, sampai dah tumbuh strawberi dengan jagung sekali. hee. terbaik dari Cameron aku bagi. sorry la, bila aku dah mencarut memang susah nak berhenti.


alaaa. aku tahu, korang pun suka gosip jugak kan. ecece, nak rahsia dengan aku pulak. gosip is usual thing yang selalu kita buat even kita memang tahu gosip is a sin. S-I-N.


yeah! i know, when it come to gossip, nothing can deny it. korang jangan cakap la, dah berat bahu kiri aku ni dengan gossip. tapi... em entah la. aku susah nak diam kalau berjumpa or berborak dengan kawan. natural? memang natural. natural disaster? yap. sangat disaster. mana tak disasternya bila mengumpul malaun.


malaun = dosa = bahu kiri aku senget .


nazrul dah sedih. =(

2 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

tu la.. bergosip lagi.. :P
gosip ni semacam suatu ketagihan jugak. sekali start, nak benti susah an.. an an?

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ betul3x.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...